Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • På sina fyra senaste starter har Fernandes gjort fem mål.

  • I veckan gjorde Fernandes två mål när United vann med 4-0 mot Sociedad.

  • Newcastle har släppt in sex mål på sina tre senaste matcher.

  • Senast lagen ställdes mot varandra vann United med 4-1.

  • I 4-1-segern stod Fernandes för både mål och assist.

Portugisen i målform

Inför söndagens match hittar vi United på en andraplats i tabellen. Trots detta är Uniteds hopp om en ligatitel är så gott som bortblåst. Upp till serieledande Manchester City skiljer det nämligen hela tio poäng. Det som talar till Uniteds fördel är att man tillskillnad från Manchester City inte är med i Champions League. Förvisso är United med i Europa League men i den turneringen lär man kunna rotera runt i laget något mer. I torsdags var det dags för just Europa League och United stod för en fantastisk prestation när man bortasegrade mot Real Sociedad. Efter två mål av Bruno Fernandes slutade sextondelsfinalen tillslut 4-0 till United.

De två målen mot Sociedad var Fernandes femte mål på sina fyra senaste starter. Otroligt imponerande måltrend av Fernandes som utan tvekan är Uniteds viktigaste spelare. Med tanke på att dubbelmötet mot Sociedad i princip är avgjort lär vi se Fernandes spela hela matchen på söndag. Portugisen kan likaväl vilas på torsdag när man bara ska spela av sextondelsfinalen på hemmaplan. En glödhet Fernandes ska göra mål mot ett svagt Newcastle. Det tror vi och klickar i att Portugisen gör mål till ett odds som mer än dubblar vår insats!

Blandar och ger

På andra sidan planhalvan väntar Newcastle vilka vi hittar fjärde sist i tabellen. Prekärt läge för gästerna som hamnar allt närmare nedflyttningstrecket. Ner till Fulham som plockat poäng i tre raka matcher är det nu endast sex poäng. Om inte Newcastle lyckas vända på skutan kan det bli en väldigt jobbig vår för de svartvita. Efter en blytung trepoängare mot Southampton var Newcastle åter tillbaka på förlorarspåret senast. Borta mot Chelsea föll man med 2-0 efter en väldigt svag första halvlek. I den andra halvleken såg Newcastle något bättre ut men det räckte varken för en reducering eller kvittering. Tungt för Newcastle som på senaste tiden blandat och gett i sina prestationer. Utöver segern mot Southampton fick man för ett par omgångar sedan även med sig tre pinnar mot Everton. Utöver de två segrarna är det många nollpoängare för Newcastle.

Borta mot Manchester United har vi svårt att se Newcastle plocka poäng. Man är för stunden ett betydligt svagare fotbollslag än vad som väntar på andra sidan planhalvan. När lagen senast ställdes mot varandra blev klasskillnaden mellan Premier League-toppen och botten tydlig. Då vann Manchester United med 4-1 efter storspel av Bruno Fernandes. Liknande resultat att vänta på söndag? Det tror vi är mycket möjligt och klickar i att Bruno Fernandes gör minst ett mål!

Speltips.se ger tipset:

Bruno Fernandes gör mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 20/2 kl 10.30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.