Match: AIK-Norrköping (Allsvenskan) | Speltips: Över 2,5 | Odds: 1,72 | Spelstopp: 17:30 | Spelbolag: CherryCasino

Mycket intressant drabbning när AIK tar emot Norrköping, som måste vinna för att minska avståndet upp till Malmö FF. Jag väljer att syna målmarknaden som ser riktigt intressant ut.

Malmö FF tog en stark 4-2-seger mot Häcken och toppar nu Allsvenskan, fyra poäng före tvåan Norrköping som dock har en match mindre spelad. Måstematch mot AIK, med andra ord. Lättare uppgifter kan man minst sagt hitta, AIK är fortfarande obesegrade på hemmaplan den här säsongen och här måste Norrköping verkligen stå för en perfekt insats om man ska åka hem med tre poäng. Att man kommer bjuda upp till kamp, det är jag säker på.

AIK är obesegrade på de sju senaste matcherna, fem vinster och två oavgjorda har det blivit. För Norrköpings del kommer man från en förlust senast mot Djurgården, dessförinnan hade man fem raka segrar. Tidigare i April tog man en stark 4-1-seger hemma, och jag tror på en lika målrik match här. Överspelet ser riktigt intressant ut, AIK bjuder på en hel del mål hemma och Norrköping har gått över 2,5-linan i 16 matcher under säsongen.

Över 2,5 spelas till 1,72, tror starkt på att vi bjuds på minst tre-fyra mål. Lycka till vid rygg!