Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Ahal är storfavorit.

  • Ahal har vunnit tre raka hemmamatcher den här säsongen.

  • Spelet sitter i samtliga hemmavinster den här säsongen för Ahal.

  • Ahal förlorade senaste ligamatchen och är på revanschlustens väg mot en ny seger.

  • Gästerna har haft svårt att göra mål under inledningen av säsongen, men har också varit bra defensivt.

Tung förlust

Benevento kommer till en livsviktig match mot Torino med två raka förluster i ryggen, där den senaste var ett totalt bottennapp mot Crotone. En tung förlust som kan bli betydelsefull i både matchen som väntar och framöver, när man dessutom förlängde förlustsviten i och med den matchen. Det här kan bli en tuff afton för Benevento, som väntar besök av Torino på Ciro Vigorito. Inzaghis gäng hade mer än gärna tagit alla tre poäng i matchen som väntar, så man slipper bli utmanade av Torino framöver, för det är ett motstånd som kommer lyfta i tabellen ju mer matcher det går.

Här väljer jag att tro på gästerna, som mer eller mindre är tvungna att vinna och som visat på bättre form den senaste tiden (utöver förlusterna mot Milan). Att man löser krysset här ser jag som mycket möjligt och jag väljer att halvgradera den här matchen åt höger, X2 (+0,5).

Framåt, Torino!

Torino kommer till Beneventos hemmaplan med känslan av att man behöver tre poäng mer än någonsin och för gästernas skull räcker det inte att kryssa matcher, man måste börja ta tre poäng. Andrea Belotti är ju hoppet i Torino, men även han har misslyckats att bära upp Torino på axlarna den här säsongen. Han är fortsatt ung och har en lysande framtid framför sig. Det tror jag även Torino har, det här blir inte värre utan det kan bara bli bättre. Torino kommer från ett kryss och är i en bättre form än tidigare. Det största bekymret är att man inte får in tillräckligt med bollar. Mer bollar i nät är i lika med mer poäng.

Jag har en bra känsla för Torino inför den här matchen. Hemmalaget har blivit överkörda i två raka matcher och fick dessutom ett rött kort senast. Torino har kvalitet för att besegra Benevento, men kan också misslyckas och istället få krysset återigen. Nu väljer jag att tro på bortalaget och väljer därför att halvgradera med X2. Framåt, Torino!

Speltips.se ger tipset:

Torino +0,5 (X2) hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 21/1 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.