Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Ivan Toney har mäktat med hela 16 mål på 20 ligastarter. Han leder skytteligan i Championship just nu.

  • Toney har gjort mål i sex av Brentfords åtta senaste matcher.

  • Newcastle har släppt in mål i 12 av deras 14 senaste matcher.

  • Newcastle har släppt in totalt sex mål i deras två senaste ligamatcher.

  • Brentford kommer senast ifrån en fin 3-1 vinst över Reading.

Stekhet anfallare

Det vankas cupspel i England under tisdagskvällen. Undertecknad riktar blickarna mot mötet mellan Brentford och Newcastle United som drabbas samman på Brentford Community Stadium. Det är kvartsfinal av EFL Cup och sex av de åtta kvarstående lagen befinner sig i Premier League. Brentford och Stoke City är de enda lagen från Championship att klara sig kvar i turneringen.

Brentford har gått väldigt bra i ligaspelet den här säsongen. Efter 20 omgångar hittas Brentford på en fin fjärdeplats i tabellen med 35 inspelade poäng. Kan detta vara säsongen som klubben tar det efterlängtade steget upp till PL? Förra säsongen föll laget på mållinjen när de förlorade kvalfinalen mot Fulham. Anfallaren Ivan Toney har varit en stor faktor till Brentfords fina ligaspel, engelsmannen har mäktat med hela 16 mål på 20 ligastarter. Ett grymt målfacit som betyder en skytteligaledning för 24-åringen. Han har gjort sex mål på deras åtta senaste matcher, därmed väljer vi att testa målskytten inför tisdagens batalj. Toney har dessutom spelat i Newcastle så tisdagens möte blir extra speciellt för honom, vi förväntar därmed oss en målsugen nummer 17 i Brentford!

Blandat och gett

Newcastle slapp möte lag som Manchester City, Manchester United och Tottenham i kvartsfinalen av EFL Cup. Men de ska verkligen inte underskatta Brentford bara för att motståndarna befinner sig i Championship. Brentford kommer till matchen med en grym form och vi tror att hemmalaget kommer bli en rejäl uppgift för Premier League-klubben Newcastle.

Newcastle har blandat och gett i Premier League den här säsongen. Men Steve Bruces mannar har presterat tillräckligt bra för att inte behöva oroa sig för bottenstriden just nu. Newcastle hittas på en stabil tolfteplats i tabellen med 18 inspelade poäng. men trots att laget spelar med ett väldigt lågt försvarsspel har de haft svårt att hålla tätt under den närmaste tiden. Gästerna har släppt in mål i 12 av deras 14 senaste matcher. De hade dessutom problem att besegra League Two-klubben Newport i cupens fjärde runda, men avancerade till slut vidare efter en nervkittlande straffläggning.

Speltips.se ger tipset:

Toney gör mål hos Coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 21/12 kl 12.16

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.