Speltips:

Jag väljer att spela på Barcelona -1,5 mål. Min investering i detta spel blir 2,5/5 units!

Spela här på:

barcelona -1,5 mål hos coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 20/2 kl 20.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Barcelona är urstarka på Camp Nou med tio vinster av elva möjliga, där undantaget var ett möte mot Real Madrid

  • Eibar har fyra raka utan vinst trots att man haft ett väldigt vänligt spelschema

  • Eibar har inte levererat på bortaplan, faktum är att man endast vunnit en bortamatch över hela säsongen

  • Barcelona börjar leverera under sin nya tränare, tre raka vinster trots ett tufft spelschema är vad man mäktat med

  • Barcelona vann med 3-0 tidigare under säsongen trots att man var på bortaplan

Jagar serieledning

Efter att Real Madrid tappat poäng i senaste omgången är det endast en poäng som skiljer de två giganterna emellan. Viktiga poäng på spel här för Barcelona, här löser man seger och man gör det komfortabelt. Katalanerna är alltjämt ruskigt starka på Camp Nou och endast en hemmamatch har man tappat poäng i hittills – mot Real Madrid. Lag som lördagens motstånd städar man av vecka ut och vecka in, och med tanke på formen man kommer med så råder det ingen större tvekan om att man går in som stora favoriter här. Barcelona börjar vänja sig vid nya tränare Sétiens system och det märks.

Tre raka vinster är vad hemmalaget kommer med här. Ingen av matcherna har man vunnit med exakt tre mål – men nämnvärt är då att spelschemat varit tufft. Bland annat har man stött på ett hemmastarkt, välspelande Real Betis och nu senast mötte man tredjeplacerade Getafe, ett lag som kan tyckas vara säsongens utropstecken i Spaniens högstadivision.

Får det tufft på Camp Nou – precis som alla andra

Eibar förbereder sig inför säsongens tuffaste match – Barcelona på bortaplan. Att spela på Camp Nou är något alla lag helst undviker, speciellt när formen inte är övertygande. Som för Eibar. Eibar har fyra raka matcher utan vinst inför detta möte, trots att spelschemat inte varit speciellt tufft. I ligaspelet har man stött på lag som Betis, Alavés och Celta Vigo, och i Copa del Rey fick man erkänna sig besegrade med 3-1 mot Badajoz – ett lag från den spanska tredjedivisionen. Tabellmässigt placerar man sig på en sextondeplats med tre poäng ner till nedflyttningsstrecket. Man är i behov av poäng, men det blir inga under lördagen.

Nämnvärt är dessutom att Eibar varit väldigt svaga på resande fot. Totalt sett har man spelat tolv matcher på bortagräs, med endast en vinst. Riktigt kassa siffror, och definitivt inte siffror man vill ha med sig till Camp Nou. Senast man gästade arenan förlorade man med 3-0 och när lagen drabbade samman senast, denna säsongen, vann Barcelona med samma resultat trots att Eibar var värdlaget. Liknande siffror att vänta här? Jag tror så. Barcelona att vinna med minst två mål känns som ett riktigt bra spel på förhand med tanke på oddset vi bjuds på.

Speltips.se ger tipset:

barcelona -1,5 mål hos coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 20/2 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.