Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Juventus har släppt in minst mål i ligan.

  • Juventus har endast åtta insläppta mål på tio hemmamatcher.

  • Juventus har fem raka nollor på hemmaplan.

  • Crotone har viktigare matcher framför sig och kan eventuellt vaska den här matchen.

  • Crotone har endast nio gjorda mål på elva bortamatcher och har bara tagit två poäng på resande fot.

Ramstark defensiv

Trots att Juventus inte leder ligan med flertalet poäng som tidigare säsonger så är man fortfarandet det laget i Serie A med klart ramstarkast defensiv och är det enda laget med ett lägre snitt än ett mål per match sett till insläppta mål. Den här segern behöver man som nämnt ta för att hänga med någorlunda på topplagen Milan och Inter och då tror jag inte man låter Crotone blanda sig in i matchen. Man har redan ett onödigt poängtapp mot Crotone den här säsongen och det kommer inte tillåtas av manager Andrea Pirlo igen.

På hemmaplan är man väldigt svåra att göra mål på och har endast åtta insläppta mål på tio hemmamatcher den här säsongen. Man har dessutom fem raka hemmamatcher utan insläppt mål i nuläget och den sviten borde man ha väldigt goda förutsättningar att förlänga i den här matchen. Det är trots allt jumbon som kommer på besök och de ska Juventus klara av at hålla borta från bra målchanser. Även utan Bonucci och Chiellini i mittlåset så höll man nollan mot Inter i Coppa Italia och jag tror mittbacksparet De Ligt och Demirel löser vårt spel även här.

Jumbo med stora problem på bortaplan

Crotones stora problem och den största anledningen till att man ligger sist i tabellen är bortaspelet. Endast två tagna poäng på elva spelade bortamatcher visar lite på vilken typ av chans man har i den här matchen. Man har också betydligt viktigare matcher framför sig där man inom den närmaste framtiden har hemmamatcher mot bottenkonkurrenterna Cagliari och Torino samt en hemmamatch mot mittenlaget Bologna där vinstchans också finns. Jag tror därav att man vaskar den här matchen, det är inte värt att slita ut laget helt för en match som med största sannolikhet slutar med förlust.

Stort värde därav på att Crotone lämnar utan att ha gjort mål, man är inte bara sist i tabellen utan man är också väldigt dåliga på att göra mål på resande fot. Endast nio gjorda mål på elva bortamatcher, näst sämst i Serie A där endast Genoa gjort färre. Genoa har dock släppt in hälften så många mål som Crotone på bortaplan vilket visar på någon form av strategi. Crotone har hela 30 insläppta på bortaplan den här säsongen och alltså endast nio gjorda, ett ytterligare bevis på hur bedrövligt bortaspelet stundtals varit.

Speltips.se ger tipset:

Crotone U 0,5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 21/2 kl 12.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.