Match: Bournemouth-Tottenham | Speltips: Tottenham | Odds: 1,95 | Spelstopp: 13:30 | Spelbolag: CherryCasino

Äntligen lördag vilket innebär en massa europeisk toppfotboll. I Premier League tar Bournemouth emot ett obesegrat Tottenham och mycket talar för en bortaseger.

Bournemouth har inlett säsongen ganska okej, man befinner sig på en 11:e plats i tabellen och det är lite där laget tippades befinna sig under säsongen. Nu tar man emot ett obesegrat Tottenham som ligger trea i tabellen, som har sikte på förstaplatsen. Londonlaget har sett riktigt vassa ut under säsongen, Pochettino har verkligen fått igång detta Spurs som för två omgångar sedan nollade självaste City och vann med 2-0. Senast kryssade man mot West Bromwich efter 1-1 på bortaplan, men att säga att det var ett oväntat resultat hade varit en lögn då vi alla vet hur pass svårt Tottenhams haft mot Bromwich genom åren.

Tottenham har aldrig tappat poäng mot Bournemouth, fyra möten har resulterat i fyra segrar och det har varit riktigt tunga segrar. 3-0, 5-1, 4-0, 3-0. Lite av ett favoritmotstånd skulle man kunna kalla det. Tycker tvåan ser riktigt intressant ut, Tottenham är som sagt obesegrade och man siktar på förstaplatsen, man har ett historiskt övertag mot Bournemouth och med tanke på poängtappet senast är det läge att hoppa tillbaks å vinnarspåret.

Tottenham till 1,95 är ett av helgens finaste spel. Lycka till vid rygg!