Match: Westerlo-Charleroi (Belgien Pro League) | Speltips: Över 2,5 | Odds: 1,80 | Spelstopp: 20:30 | Spelbolag: CherryCasino

Tror mig ha hittat ett riktigt intressant överspel i den belgiska högstadivisionen, Westerlo tar emot Charleroi och det luktar målrikt långt håll.

Westerlo befinner sig på en 15:e plats i tabellen mycket tack vare en svag inledning, på de tre senaste matcherna har man dock plockat sju poäng och man ser ut att ha hittat formen. Charleroi å andra sidan ligger trea i tabellen, formen är riktigt god med tre segrar på de fyra senaste matcherna, och man har bara förlorat en enda match under hela säsongen. Intressant statistik är att hemmalaget i nio av säsongens tio matcher gått över 2,5-linan, det är 90% av matcherna, och de fyra senaste mötena lagen emellan har gått över 2,5-linan, där tre av dessa matcher dessutom gått över 3,5-linan.

Kan inte motstå oddset på över 2,5 som ligger på hela 1,80, med den statistiken vi bjuds på talar det mesta för en målrik match. Lycka till vid rygg!