Match: Malmö-Jönköping (Allsvenskan) | Speltips: Malmö -1 Asian | Odds: 1,80| Spelstopp: 18:59 | Spelbolag: Bethard

Dagens andra spel blir på min personliga favoritliga Allsvenskan, serieledarna Malmö tar emot Jönköping på Swedbank stadion under måndagskvällen. Det bör vara klasskillnad mellan lagen och därför testar vi ett handicapspel.

Malmö som under förra säsongen misslyckades i Allsvenskan är nu tillbaka på rätt spår igen och skuggar Norrköping i toppen. Nu har man heller inget Europaspel att fokusera på utan kan istället lägga all kraft på de Allsvenska matcherna framöver. Idag möter man ett Jönköping som är nykomlingar och kämpar i bottenskiktet av tabellen, det bör vara klasskillnad. Förra gången Malmö mötte Jönköping här så blev det en klar 4-0 seger för skåningarna, jag tror det eventuellt kan bli något liknande idag.

Jönköpings form är absolut inte dålig, man tar ett poäng här och där men det är tveksamt om man håller för Allsvenskan. När man möter ett topplag som Malmö som är högst motiverade för att jaga in poängen mot Norrköping så ska det inte vara något snack om hur det slutar.

Det känns som att inte Malmö ska ha några problem med Jönköping och vinst med två mål ska absolut inte vara omöjligt. Jag lirar -1 Asian på Malmö (pengarna tillbaka vid seger med ett mål) och hoppas att dom ordnar dagen åt oss. GL vid rygg!