Match: Åtvidaberg-Syrianska (Superettan) | Speltips: U2,5 | Odds: 1,85 | Spelstopp: 19:00 | Spelbolag: CherryCasino

Det är inte ofta jag synar underspel men här tror jag verkligen på ett målsnålt möte. Åtvidaberg tar emot Syrianska som har det jobbigt i tabellen, men som faktiskt tog en stark trepoängare borta mot Ljungskile senast. Innan den vinsten hade man tre raka förluster och det såg allt annat än ljust ut. Nu har hoppet tänts och man kan hålla sig kvar i Superettan trots allt, men då måste poängen fortsätta trilla in. Mot Åtvidaberg kommer man spela väldigt defensivt och organiserat, med minimala risktaganden.

Åtvidaberg befinner sig på en 8:e plats i tabellen och har inte så mycket att spela om. Syrianska däremot ligger på 13:e plats, en av två kvalplatser, och man har allt att spela om. Degerfors befinner sig tre poäng före i tabellen och ska man lyckas rädda ett nytt kontrakt har man absolut inte råd att förlora här. 16 av Syrianskas 23 matcher under säsongen har gått under 2,5-linan, mycket på grund av lagets dåliga målskytte, och jag tror på ännu en målsnål match med tanke på omständigheterna. Någon total-offensiv-fotboll kommer inte på tal här, dessutom har man lyckats göra blott nio mål på bortaplan den här säsongen.

Tror Syrianska har goda chanser att knipa poäng om man håller Åtvidabergs offensiv i schack samtidigt som man tar vara på de lägen man får. 1-1? Under 2,5 spelas till fina 1,85, lycka till vid rygg!