Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Roma drog på sig två röda kort i cupmötet senast och tog därför på sig flest kort av lagen.

  • Roma har en tragiskt svag form för tillfället och måste skärpa till sig här.

  • Roma snittar 2,33 kort/per match.

  • Spezia snittar 3,55 kort/per match.

  • Räknar med övertag Roma här och ett Spezia som får kriga för att hålla sig kvar i matchen.

Bottennapp

Som om inte förnedringen i Romderbyt mot Lazio var nog, Roma förlorade cupmötet mot Spezia på ett oerhört sorgligt sätt senast och är därmed utslagna ur cupen. Nu väntar revansch mot Spezia, men denna gången i ligaspelet. Där har Roma fortfarande chans på en topplacering, men det krävs en rejäl uppryckning snarast för att vara med och slåss om den absoluta toppen. Man ligger på en fin fjärdeplats, men formen kan förstöra Romas drömmar om en bra säsong. Här behöver man vinna helt enkelt och det vore ett fiasko om man misslyckades med det.

Spezia håller inte alls samma nivå och det var ett roterat Roma-lag som ställde upp i cupen när man inte alls fick förutsättningarna som behövdes för att slå bottengängen i Spezia. Den här gången går man fullt ut och behöver alla poäng, jag tror att man får dom, men fokuserar på kortspelet istället. Roma snittar betydligt mycket lägre siffror än Spezia den här säsongen och det är nästan oroväckande hur mycket kort Spezia drar på sig.

Tuff bortamatch

3,55 kort per match – det är Spezias facit än så länge i ligaspelet. Mot Roma i cupen senast drog man på sig tre kort, precis som man brukar snitta alltså. Roma noterades dock för några fler, då man fick två spelare utvisade under omgången. Den här matchen lär man möta ett betydligt mer fokuserat och taggat Roma än i cupen, då det är tre mycket viktiga poäng på spel mitt under Romas dåliga form. En vinst här och man kan hoppas att få tillbaka vinnarspåret igen. Spezia står i vägen, ett lag som håller sämre kvalitet genom laget, men som kan göra det tufft om Roma inte har dagen man behöver.

Spezia flest kort klickas här och det är när Luca Pairetto dömer som vi räknar in att det kommer bli en hel del kort här. 1.66 på det raka spelet är bra och klickas direkt!

Speltips.se ger tipset:

Spezia får flest kort hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 22/1 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.