Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Inter kommer senast ifrån en fantastisk 2-0 seger mot giganten Juventus.

  • Contes mannar har vunnit sju av deras nio senaste matcher.

  • Udinese har fyra förluster och två oavgjorda i deras sex senaste ligamatcher.

  • Inter har vunnit fyra av deras fem senaste inbördes möten.

  • Inter har gjort flest mål i hela ligan, nämligen 45 mål på 18 ligamatcher.

Över 20 raka säsonger i Serie A

I staden Udine hittar vi fotbollslaget Udinese som spelar i den italienska högstaligan. Udinese har tillhört Serie A under hela 2000-talet, vilket är en enorm bedrift med tanke på spelartruppen och klubbens förutsättningar. På senare år har Udinese huserat i botten av tabellen men ändå presterat tillräckligt bra för att undvika den förödande nedflyttningsstriden.

I nuläget hittas hemmalaget på en 15:e plats med 17 inspelade poäng. De har fyra poäng ner till konkurrenten Torino som hittas under strecket just nu,  chansen på poäng under helgen är större för de sistnämnda med tanke på Udineses tuffa motstånd. Hemmalaget kommer till lördagen med fyra förluster och två oavgjorda i deras sex senaste ligamatcher. Det är alltså ett formsvagt hemmalag som ställs mot Inter under lördagen, ett motstånd de haft svårt mot i tidigare säsonger. Vi väljer att klicka i den raka tvåan!

Jagar en efterlängtad ligatitel

Det är givetvis så att gästerna bär favoritskapet inför lördagens batalj med all rätt. Inter har verkligen fått ihopa en slagkraftig trupp den här säsongen som leds av en exceptionell tränare i form av Antonio Conte. Inter har visat upp en grym form under säsongen men hamnade i en liten dipp för några omgångar sedan. Först åkte laget på en 2-1 förlust mot Sassuolo, den förlusten följdes sedan upp med ett 2-2 resultat mot storklubben Roma. Men sett till matchbilderna förtjänade Inter mer än vad resultaten visade.

Men gästerna visade prov på styrka när de hittade tillbaka till vinnarspåret snabbt igen. Deras senaste 2-0 vinst över giganten Juventus visar verkligen på att Conte och hans mannar har något ruskigt bra på gång. Redan nu ser det ut att bli en jämn kamp mellan Milan och Inter när det kommer till ligaguldet den här säsongen. Ifall Inter ska ha möjligheten att lyfta den ärofyllda pokalen måste laget vinna matcher som lördagens batalj. Inter är klara favoriter och deras fantastiska prestation mot Juve visar att gästerna är i form. Inter har vunnit fyra av deras fem senaste inbördes möten mot Udinese.

Speltips.se ger tipset:

Inter vinner hos betfair

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 21/1 kl 19.35

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.