Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter i Derbys fyra senaste matcher.

  • I sin senaste match gjorde Huddersfield fyra mål mot Swansea.

  • Spelet sitter i Huddersfields tre senaste matcher.

  • Derby har gjort fem mål på sina tre senaste matcher.

  • Huddersfield har inte lyckats hålla nollan på tretton raka matcher.

Tittar uppåt i tabellen

De senaste säsongerna har Derby allt som oftast figurerat på den övre halvan av Championship-tabellen. Till skillnad från tidigare säsonger har Derby i år istället fått tampas om att hålla sig på rätt sida av strecket. Att Derby ligger var dom ligger i tabellen har att göra med lagets usla säsongsinledning. På lagets 15 inledande matcher plockade Derby endast en enda seger. Efter den krampaktiga säsongstarten har Derby spelat upp sig och lämnat den absolut värsta bottenstriden. Trots allt är läget fortfarande prekärt för Derby som endast har fem poängs marginal ner till nedflyttningstrecket. Trots det tajta tabelläget har undertecknad svårt att ser Derby trilla ur Championship och tror snarare man kommer börja titta uppåt i tabellen nu.

I helgen ställdes Derby mot topplaget Watford och inte särskilt förvånande åkte man hem från Vicarage Road med noll poäng. Trots förlusten känns Derby som ett lag på uppgång. Borta mot Watford stod man för en ganska bra insats när föll endast med uddamålet och innan dess hade Derby två raka segrar mot Middlesbrough och Wycombe. Kanske viktigast för Derby är att man har fått igång målskyttet. För att vara ett bottenlag är fem mål på sina tre senaste matcher starka siffror. Mot Huddersfield på hemmaplan räknar vi med fler mål från “The Rams”.

Öste in mål mot topplaget

Huddersfield har vind i seglen efter helgens 4-1-seger mot Premier League-jagande Swansea. Fantastisk insats av Huddersfield som innan jätteskrällen hade åtta raka poängtapp. Med åtta raka poängtapp och helgen oväntade storkross är det svårt att veta var man har Huddersfield inför torsdagens batalj. Det vi kan vara säkra på är att Huddersfield matcher brukar bli målrika: Swansea (4-1, hemma), Middlesbrough (1-2, borta) och Wycombe (2-3, borta). Det skulle inte förvåna oss om vi bjuds på ytterligare en målrik tillstängning på tisdag!

Trots Huddersfield målrika facit erbjuder spelbolagen över två gånger pengarna för överspelet. Vi tycker det är ett alldeles för högt odds och klickar i att det blir över 2.5 mål i matchen. Nu kör vi!

Speltips.se ger tipset:

Över 2.5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 22/2 kl 09.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.