Match: Atalanta-Inter (Serie A) | Speltips: BLGM | Odds: 1,75 | Spelstopp: 15:00 | Spelbolag: CherryCasino

Inter har haft det jobbigt på sistone, framför allt i ligaspelet där det blivit en pinne på de tre senaste matcherna. Senast fick man dock lite luft under vingarna när man plockade en viktig seger i Europa League mot Southampton, en match man i ärlighetens namn blev stundtals utspelade i. Nu gästar man ett Atalanta som kommer att ge Inter en riktigt tuff match.

Atalanda har varit en motståndare som ofta gjort livet surt för Inter de senaste åren, tror inte på något undantag den här gången. En bortamatch i Bergamo är ingen enkel uppgift för Inter, det har jag som inbiten Intersupporter fått uppleva. Och med tanke på hur spelet sett ut de senaste omgångarna talar mycket för en riktigt tuff drabbning här. Atalanta har plockat sju poäng på de tre senaste matcherna och ser ut att ha hittat formen, det blir en jobbig nöt att knäcka för bortalaget.

Inter måste gå för seger men någon lätt math blir det Inter, tror som sagt Atalanta bjuder upp till kamp och jag plockar BLGM-spelet till 1,75, ett spel som suttit i fyra av Inters fem senaste matcher. Lycka till vid rygg!