Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Lazio har vunnit fyra raka matcher, ruskigt fin form

  • Sassuolo har blott en vinst de fem senaste

  • Lazio följde upp 3-0 i derbyt mot Roma med avancemang i cupspelet

  • Sassuolo har tre förluster de fem senaste; 2-0 mot SPAL, 5-1 mot Atalanta samt 3-1 mot Juventus

Går för sin femte seger

Lazio hänger inte alls med uppe i toppen så som man gjorde förra säsongen. En sjundeplats innebär att man har rejäl uppförsbacke i jakten på europaplatserna, inte minst med tanke på hur jämnt det är bland storlagen denna säsongen. Formen pekar däremot uppåt för Lazio, som ryckt upp sig rejält på senaste. Laget avancerade till kvartsfinal i italienska cupen senast efter 2-1 mot Parma. I ligaspelet har man levererat där med.

Trots ett tufft spelschema har Lazio lyckats vinna fyra raka matcher inför söndagen, bland annat hela 3-0 i derbyt mot Roma. Här saknar visserligen Lazio mittfältaren Luis Alberto, ett tungt avbräck. Nämnvärt är dock att Sassuolo saknar flertalet spelare i en trupp som redan är rätt så tunn.

Formsvagt Sassuolo

Sassuolo imponerade förra säsongen och förväntningarna inför denna höjdes. De grönsvarta inledde väldigt fint och hängde med i toppen av tabellen, men på senaste tiden har man börjat tappa allt mer poäng och således mark i placeringarna. I skrivande stund hittar vi Sassuolo på en åttondeplats i Serie A, och i takt med att topplagen går starkt lär det bli tufft för Sassuolo att kriga sig tillbaka upp till europaplatserna. Under söndagen beger man sig till huvudstaden för att ta sig an Lazio, och det är inte med den bästa formen.

Sassuolo har endast vunnit en av sina fem senaste matcher. Storförlust mot Atalanta, förlust mot Juventus, uttåg ur Coppa Italia mot SPAL från andradivisionen och nu senast kryss mot Parma. Fjorton insläppta mål på sex matcher.

Mitt spel blir en rak etta till ett väldigt fint odds!

Speltips.se ger tipset:

lazio vinner hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 23/1 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.