Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • PSG är storfavoriter.

  • Båda lagen dras med skador men PSG har tillgång till den fantastiska anfallstrion i DiMaria, Mbappe och Neymar.

  • Leipzig har sina skador främst i de bakre leden vilket ger trion i PSG en otrolig chans att vända den negativa trenden.

  • PSG har vunnit nio utav sina tolv senaste matcher.

Vill ha revansch

I den förra upplagan av Champions League så tog sig PSG till semifinal men räckte inte hela vägen till då vilket är något man gärna ser en ändring på denna säsongen, men då krävs det att man bättrar sig. Först och främst krävs det att man tar revansch mot Leipzig nu, ett lag man mötte redan i början av denna månaden. I den matchen tog man en tidig ledning och brände en straff strax efter målet. Leipzig verkligen växte in i den matchen och kunde innan halvlek kvittera och sedan var det svensken Emil Forsberg som avgjorde matchen genom att trycka in en straff i den andra halvleken.

Nu när båda lagen dras med skador så är det lite ovisst på förhand men något som talar väldigt starkt för PSG är faktumet att Leipzig har skador i sin backlinje. Den giftiga trion i DiMaria, Mbappe och Neymar är samtliga friska och kommer ställa till väldigt mycket problem för tyskarnas backlinje. Man har vunnit nio utav sina tolv senaste matcher i alla tävlingar men man kommer senast från en förlust mot Monaco på bortaplan i ligaspelet. Mbappe stod i den matchen för de första två målen men i den andra halvleken så hände något och PSG tappade det helt och släppte in tre mål på trettio minuter som också skulle bli slutresultatet. Ett supertaggat PSG tror jag att vi kan vänta oss.

Ojämn form

Tittar vi på gästerna så har dem inte heller haft en spikrak form där man senast gjorde en oerhört svag insats mot Eintracht Frankfurt, turligt nog för deras del så blev det 1-1 och det ska dem vara glada över. I ligan så ligger laget på en fjärde plats och man har bara en förlust på kontot, i Champions League spelet har man också gjort bra ifrån sig såhär långt med segrar över Basaksehir och senast PSG. Däremot åkte man på storstryk mot Manchester United med hela 5-0 i slutet på oktober. Det är alltså ett lag som blandar och ger, detta kommer inte vara ett vinnande recept när man ska till Parc des Princes och möta PSG som har sin starttrio i anfallet fullt friska och revanschsugna efter deras senaste match. Ser man dessutom till det faktumet att Leipzig saknar viktiga spelare i defensiven så lutar jag mot en seger för fransmännen.

Speltips.se ger tipset:

PSG vinner matchen hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 23/11 kl 17.15

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.