Match: Arsenal-Chelsea (Premier League) | Speltips: X2 | Odds: 1,64 | Spelstopp: 18:30 | Spelbolag: CherryCasino

Hett Londonderby som väntar när Arsenal tar emot Chelsea, och jag tror mig ha hittat ett riktigt fint värde i dubbelchansen.

Efter den lilla svackan för Chelseas del tog man en stark moralisk seger senast mot Leicester i cupen, efter att ha vänt ett 2-0-underläge till 4-2-seger. Snacka om att det var en seger som stärkte självförtroendet inför detta derby. Tror Chelsea har fina möjligheter att kunna störa Arsenal som får anses som det formstarkare laget, med fyra segrar och två oavgjorda på de sex senaste matcherna.

Det har blivit ganska målsnålt när dessa lag drabbat samman på sistone. Senaste fem mötena lagen emellan har gått under 2,5-linan och jag skulle inte bli förvånad om vi bjuds på ett nytt målsnålt derby, med en Conte som spelar defensiv kontringsfotboll och ett Arsenal som försöker luckra upp försvaret. Arsenal har haft det väldigt svårt mot Chelsea genom åren, noll (!) vinster har det blivit på de tio senaste ligamatcherna. Det är något som låser sig mentalt när man ställs mot Chelsea, det är som ett stort frågetecken som Wenger inte kan hitta svaret till.

Tänkbara startelvor:

Cech,
Bellerin, Koscielny, Mustafi, Monreal
Cazorla, Couqelin,
Walcott, Özil, Iwobi
Sanchez

Courtois
Ivanovic, Cahill, Luiz, Azpillicueta
Kanté
Willian, Matic, Oscar, Hazard
Costa

Tror som sagt på en matchbild där Arsenal för spelet, vilket gynnar Chelseas kvicka spelare i omställningsspelet. Grejen med Arsenal är att laget plockar på tok för få trepoängare mot de bättre lagen, och här tror jag man får det väldigt tufft mot ett Chelsea som går all-in i ligaspelet med tanke på avsaknaden av Europaspel. X2-garderingen till 1,65 är väldigt spelvärt, med tanke på att Arsenal, som jag nämnde ovan, inte vunnit mot Chelsea på tio raka ligamatcher. Dessutom en förväntad matchbild som kommer gynna bortalaget. Lycka till vid rygg!