Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Bayern München har inte tappat poäng i Champions League sen den 13 mars 2019.

  • Spelet har suttit i nio av Bayerns 14 matcher den här säsongen.

  • Det har blivit över 3.5 mål i Salzburgs samtliga gruppspelsmatcher.

  • Bayern München har gjort tolv mål på deras tre matcher i gruppen.

  • RB Salzburg har gjort 16 mål på deras fem senaste matcher i ligan.

Det mesta talar för Bayern

Bayern München fortsätter att storma fram, precis som vi är vana med att se dem. Deras tre vinster i gruppspelet innebär att de står på 14 raka segrar i Champions League, vilket också är den längsta segersviten i hela turneringens historia. Bayern har heller inte visat några tecken på att sakta ner i Bundesliga heller. De toppar tabellen med 19 poäng, endast en poäng framför tvåan Borussia Dortmund däremot.

Något som även är synonymt med Hansi Flicks Bayern München är inte bara att de vinner, det är hur många mål de faktiskt gör. Det är sällan några uddamålssegrar inblandade i deras matcher. Det är ofta full fart framåt som gäller och det faktum att de har gjort 28 mål på åtta matcher, vilket är flest i hela serien, är ett ganska tydligt bevis på deras spelfilosofi. Men deras offensiva tänk leder ju även till stora hål i defensiven. Bayern har faktiskt släppt in näst flest mål av lagen på den övre halvan av tabellen. Så visst är detta något Salzburg kan utnyttja.

Tuff bortamatch

Precis som Bayern München toppar RB Salzburg sin liga med 19 poäng efter åtta spelade matcher. I Champions League har det däremot gått lite tyngre för österrikarna. Premiärmatchen mot Lokomotiv Moskva slutade 2-2 och i matchen därpå var de sånär att få med sig samma resultat mot Atletico Madrid, men i den 85e matchminuten gjorde Joao Felix 3-2. Även i den tredje matchen mot Bayern München såg det ut som att resultatet skulle bli 2-2. Men det skulle snabbt ändras efter att tyskarna gjorde fyra mål på 15 minuter i matchens slutskede.

RB Salzburg har definitivt kapaciteten att kunna störa även de bästa motståndarna rent offensivt. Bara i matchen mot Bayern hade de 14 skott där elva av de var på mål, med lite mer flyt hade de absolut kunna få med sig ett kryss. Ser man även till ligaspelet har de gjort 16 mål på de fem senaste. Men om man ska vara helt ärlig så är de med största sannolikhet chanslösa i detta möte. När Bayern väl trummar igång med sin lagmaskin är de i stort sett ostoppbara, men räkna med ett Salzburg som kan hota på kontringarna.

Speltips.se ger tipset:

Bayern München och över 3.5 mål hos Nordicbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 23/11 kl 21:00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.