Match: Qarbag-IFK Göteborg (Europa League) | Speltips: Över 9 hörnor | Odds: 1,85 | Spelstopp: 18:29 | Spelbolag: Bethard

Gårdagen blev riktigt fin, två vinster och ett spel där vi fick tillbaka pengarna på efter att Köpenhamn kvitterat i slutminuterna mot Apoel. Vi gick ändå en bra slant plus vilket får ses som huvudsaken och då ska man verkligen inte klaga.

I första mötet fick vi se två taktiska lag och då tänker jag framförallt på Göteborg, man följde sin matchplan till 100% och fick matchen dit man ville tillslut. Ledningsmålet kom för Göteborg och därefter startade Qarbag en massiv press som var nära att resultera i mål men Göteborg lyckades ändå klara av uppgiften och gick segrande ur striden med 1-0. Det är lite av ett drömresultat för Göteborg som nu har ett hyfsat utgångsläge inför returen och tar man ledningen även här så krävs det tre mål av Qarbag för att hålla Europa League drömmen vid liv. Nu är det dock inte stor chans att det sker men jag räknar med ett taktiskt Blåvitt som försöker stänga ytor och hålla 0-0 så länge som möjligheten finns.

Qarbag har ett riktigt bra lag, i laget har man spelare med meriter som Reynaldo, Almeida, Michel, Nadirov och Sehic. Jag kan garantera att dessa inte fick visa till hundra procent vad man gick för under första mötet och det lär bli ännu bättre fart denna gången. De kommer helt klart göra det svårt för Göteborg och jag har svårt att se att Qarbag går mållösa ur även detta möte. I ligan vann man senast stabilt med 3-o på hemmaplan och där brukar man allt som oftast vara starka.

Nu ska jag erkänna att jag håller på IFK Götbeborg och därför väljer jag att skippa 1X2 marknaden och istället kika in hörnorna. I första mötet så blev det hela 15 hörnor mycket tack vare Qarbags press matchen rakt igenom, jag tror det blir något liknande denna gången. Qarbag ligger under och måste kliva på rejält från start, samtidigt kan då IFK Göteborg kontra och jag tror att detta kommer resultera i hörnor. Jag testar spelet hos Bethard till 1,85x pengarna!