Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Palace har gjort noll mål på sina tre senaste matcher.

  • West Ham har fem raka segrar.

  • Michail Antonio är i glödhet form inför derbyt.

  • På sina tio senaste matcher har Palace endast löst en enda seger.

  • Fint odds på ett formstarkt West Ham.

Hotar inte i offensiven

Crystal Palace fortsätter ha det tufft, och inför tisdagens derby hittar vi hemmalaget på en 13:e plats i tabellen. Närmast åkte Palace på sitt andra raka poängtapp, när man blev totalt överkörda av City på bortaplan. Efter en ganska jämn första halvlek rann siffrorna iväg i slutet och Palace fick tillslut se sig besegrade med 4-0. Att förlora borta mot City är ingen fy skam men för tillfället ser Palace väldigt bleka ut. Kanske mest anmärkningsvärt är att Palace gått mållösa i tre raka matcher. Senast saknade man Zaha, och det märktes tydligt hur beroende man är av den målfarlige anfallaren. Zaha sägs vara skadefri inför derbyt men frågan är vilken form han kommer vara i och om han kan spela hela matchen.

Inför tisdagens match lutar vi åt att Palace kommer få det ganska tufft. Tittar man på Palace resultatrad ser det väldigt mörkt ut. På sina tio senaste matcher har Palace faktiskt endast vunnit en enda match. De tre poängen bärgades dessutom mot Sheffield United, som ligger toksist i tabellen. För tillfället imponerar inte Palace och den raka tvåan ligger närmast till hands.

Fem raka segrar

Desto muntrare miner är det hos tisdagens motståndare. West Ham har nämligen fem raka segrar och en topplacering i tabellen. Efter att i fjol klarat sig kvar i Premier League med nöd och näppe, var förväntningarna på West Ham små inför säsongen. Efter halva säsongen spelad har West Ham varit ett av ligans största utropstecken. På sin sjundeplats är avståndet upp till en Champions League plats blott två poäng. Att snacka om West Ham som ett lag för topplaceringar är nog att ta i men mycket pekar på att man hamnar på den övre halvan av tabellen. Bara det vore ett stort framsteg för West Ham.

En spelare som är extra viktig för West Ham är Michail Antonio. Anfallaren har efter en lång skadeperiod kämpat sig tillbaka och närmast gjorde Antonio mål för andra matchen i rad. Antonio fick välbehövlig vila i helgens cupmatch, så anfallaren lär starta med pigga ben på tisdag. Även i defensiven imponerar West Ham med riktigt bra spelare som Cresswell, Coufal och Fabiański i målet. Ett Palace som inte gjort mål på tre matcher ska inte vara något större problem för West Ham-defensiven. Vår bild av tisdagens match är ganska uppenbar, West Ham är för tillfället ett bättre fotbollslag. Således klickar vi i den raka bortasegern till ett riktigt fint odds!

Speltips.se ger tipset:

West Ham hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 25/1 kl 18.30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.