Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Aston Villa har hållit nollan i deras tre senaste ligamatcher. Emiliano Martinez har varit fullständigt fenomenal sedan han kom till klubben.

  • Spelet har suttit i åtta av Villas nio senaste ligamatcher.

  • Hodgson och hans mannar kommer med största sannolikhet att prioritera försvarsspelet under lördagen. Crystal Palace kommer nämligen ifrån en pinsam 0-7 förlust mot Liverpool.

  • Underspelet har suttit i deras åtta senaste inbördes möten.

  • Palace har löst spelet i fyra av deras fem senaste bortamatcher i ligaspelet.

Aston Villa har överraskat rejält

Engelska Premier League har redan bjudit på många överraskningar den här säsongen – Aston Villas uppsving är en av dem. Dean Smith och hans mannar låg väldigt illa till i tabellen förra säsongen, men med nöd och näppe säkrade den anrika klubben sitt livsviktiga Premier League-kontrakt. Det blev startskottet till en grym utveckling på kort tid.

Aston Villa känns som ett helt annat lag den här säsongen, det är verkligen som dag och natt. Hemmalaget har äntligen hittat den stabiliteten i försvaret som saknades förra säsongen. Värvningen av Emiliano Martinez kan vara en av de vassaste i ligan sett till påverkan och pris. Den förre Arsenal-målvakten har varit fullständigt fenomenal sedan han kom till klubben. Argentinaren har hållit nollan flest gånger av samtliga målvakter i Premier League den här säsongen. Framåt har Jack Grealish det stora ansvaret att prestera, ett ansvar som vi anser är fullt rimligt med tanke på hans enorma kapacitet. Men kaptenen har även fått hjälp av en del spelare som går mer under radarn, Anfallaren Watkins och yttrarna El Ghazi och Bertrand Traore. Vi anser att Villa är favoriter inför lördagens batalj, men väljer att klicka i underspelet på grund av deras fina försvarsspel. Spelet har suttit i åtta av deras nio senaste ligamatcher.

Tillbaka till grunderna igen

Roy Hodgson och hans Crystal Palace ska ha en stor eloge att de hållit sig kvar i Premier League sedan 2013. Trots ett relativt limiterat spelarmaterial har klubben ändå lyckats prestera tillräckligt bra för att vila i mitten av tabellen. Den förödande bottenstriden har inte varit något laget behövt uppleva under de närmaste säsongerna. Men förra omgången mot Liverpool är nog en prestation som klubben vill glömma snabbt.

Crystal Palace blev förödmjukade när de förlorade mot Liverpool med pinsamma 0-7. Det är givetvis en rejäl skillnad mellan dessa två lagen, men ett sådant resultat ska inte få hända. Vi kan med största sannolikhet garantera att Hodgson gav spelarna en rejäl utskällning efter den här prestationen. Därmed förväntar vi oss ett hungrigt Palace som gästar Villa Park under lördagen. Ett Palace som prioriterar att spika igen försvarsspelet för att inte samma sak ska hända igen. Vi tror på riskminimerande bortalaget och väljer därmed att spela underspelet inför lördagen batalj.

Speltips.se ger tipset:

Under 3.5 mål hos betfair

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 25/12 kl 13.51

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.