Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Vårt spel har suttit i 15 av Derbys 16 senaste ligamatcher.

  • Nottingham Forest har löst målspelet i sex av deras sju senaste ligamatcher.

  • Nottingham Forest har hållit nollan i deras två senaste ligamatcher.

  • Derby County har höjt sig rejält under den närmaste tiden. De har bara släppt in sju mål i deras åtta senaste ligamatcher.

  • Spelet har suttit i deras åtta senaste inbördes möten.

Enorm utveckling på kort tid

Det är Derby County som tar sig an gästande Nottingham Forest under fredagskvällen. Hemmalaget inledde ligasäsongen väldigt svag men har sedan dess gått från klarhet till klarhet. Fotbollsikonen Wayne Rooney har nyligen lagt skorna på hyllan och är nu Derby-tränare på heltid (var spelande tränare tidigare). Ett beslut som visat sig vara väldigt bra för klubben Derby County.

Hemmalaget har verkligen fått sig ett lyft sedan Wayne Rooney tog över rodret. Med hela sex vinster i deras åtta senaste ligamatcher har Derby klättrar massvis med placeringar i engelska Championship. Deras magiska form har tagit klubben ifrån den förödande bottenstriden och de kan numera börja blicka uppåt istället. Derby har varit starka i försvarsspelet och vårt spel har suttit i 15 av deras 16 senaste ligamatcher. Det är två formstarka lag som drabbas samman under fredagskvällen och vi tror på ett jämnt möte!

Svårslagna gäster

Det är inte bara Derby County som gått bra på sistone, även gästerna Nottingham Forest har visat upp en fin form. Nottingham Forest är också rejält besvikna på deras inledning av säsongens ligaspel. Men med tidens gång har spelet kommit tillrätta och avståndet ner till bottenstriden har blivit allt större. Förra säsongen var klubben med och tävlade om kvalspelet till Premier League, ifall det ska kunna ske även den här säsongen måste Nottingham lägga i ytterligare en växel.

För närvarande hittas Nottingham Forest på en 15:e plats i tabellen med 39 inspelade poäng. I nuläget har laget hela tio poäng upp till tabellsexan Bournemouth, de sistnämnda har dessutom spelat en match mindre. Vi tror att Nottingham får sikta in sig på att främst nå den övre halvan av tabellen. Gästerna har varit grymt svårslagna under de närmaste omgångarna. De har endast förlorat en av deras sju senaste ligamatcher i Championship. Vårt målspel har suttit i sex av dessa sju. Nottingham kommer till fredagen med två raka hållna nollor i bagaget, vi tror på ytterligare en stark försvarsinsats!

Speltips.se ger tipset:

Under 1,5 mål i andra halvlek hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 24/2 kl 13.41

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.