Match: Columbus Crew-New England Revolution (MLS) | Speltips: X2 | Odds: 2,05 | Spelstopp: 01:00 | Spelbolag: CherryCasino

Söndagen gick ganska fint med 4/6 speltips inne. Kikar på nattens utbud och tar en titt på nattens enda MLS-match. Har hittat en hel del fina spel i MLS på sistone så jag fortsätter på den inslagna vägen, Columbus Crew tar emot New England Revolution i ett mittenmöte och jag testar dubbelchansen.

Columbus befinner sig på en 19:e plats i tabellen, på en 13:e plats finner vi bortalaget. Båda lagen kommer från varsin seger i senaste omgången, och här tror jag på en väldigt öppen historia. Historiskt sett har det varit väldigt jämt mellan lagen, med ett litet övertag New England. 16 möten har Columbus vunnit samtidigt som New England vunnit 19 möten, 11 möten har slutat oavgjort. Tycker oddssättarna underskattar bortalaget här, vi snackar om ett lag som vunnit tre av de fyra senaste ligamatcherna, och som på de tio senaste matcherna gjort tio mål framåt.

Vi får hela 2,05 på X2-garderingen och det är ett alldeles för högt odds sett till hur jämt det är på förhand, jag synar alla dagar i veckan och hoppas på bästa möjliga inledning på den nya veckan. Ska vi säga 1-1? Lycka till vid rygg!