Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Rennes var obesegrade i deras sju inledande ligamatcher.

  • Strasbourg har förlorat hela nio av deras elva ligamatcher.

  • Strasbourgs försvarsspel har varit horribelt under den här säsongen. De har släppt in hela 23 mål på deras elva ligamatcher.

  • Rennes har löst spelet i tre av deras fyra senaste inbördes möten.

  • Rennes stod upp bra mot Chelsea i senaste CL-matchen, men släppte oturligt nog in det avgörande målet på tilläggstiden.

Formsvagt Strasbourg

Formsvaga Strasbourg tar sig an gästande Rennes i den tolfte omgången av Ligue 1. Hemmalaget har fått sig en tuff start på den nya ligasäsongen och hittas i skrivande stund på en 19:e plats i tabellen. Sedan klubben tog klivet upp i Ligue 1 säsongen 2017/2018 – har de etablerat sig till ett stabilt mittenlag. Men ifall Strasbourg fortsätter på den inslagna vägen ser Ligue 1-kontraktet ut att vara i fara.

Strasbourg har förlorat hela nio av deras elva ligamatcher den här säsongen. Försvarsspelet har varit obefintligt under flera matcher och Strasbourg är det laget som släppt in flest mål i ligan, tillsammans med Stade Brest. Tränaren Thierry Laurey har varit med på lagets fina resa sedan 2016, nu gäller det att försöka vända den negativa trenden innan det är för sent. Men deras icke existerande försvarsspel gör att vi klickar i dubbelchansen till gästernas favör. Strasbourg har förlorat hela sex av deras sju senaste ligamatcher och vi tror på ytterligare ett poängtapp.

Visat kvaliteter tidigare under säsongen

Men hemmalaget Strasbourg är inte ensamma om att besitta en oerhört svag form, gästerna Rennes har också presterat dåligt under den närmaste tiden. Rennes var briljanta i upptakten av säsongen och gick obesegrade i hela sju raka ligamatcher. Därmed blanda sig laget in i toppstriden direkt, även trots formdippen så innehar Rennes fortfarande en bra placering.

Rennes har förlorat tre av deras fyra ligamatcher. Formdippen kan däremot bero på det tuffa matchschemat med båda ligaspel och Champions League-gruppspelet. Rennes mötte dessutom giganten Paris Saint Germain i en av dessa tre förlusterna. Det är alltså två lag med formsvaga perioder som drabbas samman under fredagskvällen. Men gästerna Rennes har visat betydligt mer kvalitet under säsongens gång och vi anser att bortalaget är strået vassare. Rennes besitter några ruggigt intressanta spelare i form av supertalangerna Camavinga och Doku.

Speltips.se ger tipset:

X2 hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 25/11 kl 17.20

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.