Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Liverpool besegrade Crystal Palace med 7-0 senast

  • Liverpool är seriens överlägset bästa hemmalag – sju av sju vinster

  • West Brom har precis tillsatt Allardyce vid rodret men första matchen blev allt annat än succé – hemmaförlust med 3-0 mot Aston Villa

  • West Brom har ett facit på 0-2-5 på bortaplan i ligaspelet

  • Klasskillnad

Tredje raka!

Liverpool har haft det betydligt tuffare än vad man hade det förra säsongen vid nyårsskiftet, men trots detta toppar man tabellen och ännu en ligatitel till Liverpool hade allt annat än förvånat. Tre blytunga poäng mot Tottenham nyligen följdes upp med bortaseger mot Crystal Palace på hela 7-0, så man kommer ju med en optimal dagsform inför mötet mot West Brom. Har svårt att se något annat än ytterligare en överkörning på söndag, klasskillnad råder och det är inte med de bästa omständigheterna som West Brom beger sig till Anfield.

Noterbart är även att samtliga poängtapp Liverpool noterats för sedan säsongsstarten har varit på bortaplan – hemma på Anfield har man ett fläckfritt facit. Sju av sju vinster, tjugo mål framåt och sju mål bakåt. Med de rödas otroliga dagsform skulle det nästan förvåna om det inte blir total dominans från start till slut när svaga nykomlingar kommer på besök. Liverpool har chansen att dra iväg ännu mer i serieledningen och jag räknar med att man tar vara på chansen.

Får det tufft

West Brom krigade till sig ett kryss borta mot Manchester City och kort därefter valde man att sparka sin tränare. Sam Allardyce tillsattes vid rodret, en man med erfarenhet i ligan och som helt klart kan tyckas vara ett riktigt bra beslut. Engelsmannens premiär med “Baggies” blev dock allt annat än en succé – laget föll direkt med 3-0 på hemmaplan mot Aston Villa. Det är alltså inte speciellt mycket som talar för att West Brom tar poäng mot Liverpool – tvärt om. Allardyce har tagit sig an en tuff uppgift med sitt nya lag med tanke på hur det sett ut tidigare under hösten.

West Brom har endast en vinst över fjorton matcher i Premier League, vilket har gjort att man ligger näst sist i tabellen bakom solklara jumbon Sheffield United. På bortaplan har West Brom en resultatrad på 0-2-5, inga siffror man vill ha med sig till ett bortamöte av denna kalibern.

Tycker att oddset på att Liverpool vinner med minst tre bollar är alldeles för högt för att inte spelas. Har svårt att se West Brom göra mål här, samtidigt som Liverpools offensiv kommer med världens form efter senaste krossen mot Crystal Palace.

Speltips.se ger tipset:

liverpool -2,5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 26/12 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.