Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Wolverhamptons ligamatcher har ett högt snitt på hela 10,5 hörnor/match.

  • Wolverhampton har löst spelet i sju av deras åtta senaste ligamatcher.

  • Newcastles ligamatcher snittar 10,4 hörnor/match den här säsongen.

  • Newcastle har löst hörnspelet i sex av deras åtta senaste ligamatcher.

  • Wolverhampton har skapat massvis med hörnor på sistone. Det har varit i matcher mot klubbar som Leicester, Arsenal och Leeds.

Deras motståndare skapar mycket chanser

Vi bjuds på en ovanligt sen ligamatch i Premier League under lördagskvällen. Det är Newcastle United som tar emot Wolverhampton hemma på St James Park klockan 21.00. Det är omgång 26 av engelska Premier League och ligan börjar dra ihopa sig mer och mer. För hemmalaget Newcastle är kampen om ett säkrat PL-kontrakt det enda som betyder något i slutkampen av ligaspelet.

Med 13 omgångar kvar hittas Newcastle på en 17:e plats i tabellen med 25 inspelade poäng. Under de svart och vita hittas nykomlingen Fulham med en produktion på 22 poäng. Fulhams uppryckning har gjort bottenstriden betydligt jämnare och det kan mycket väl bli en kamp in i det sista. Det har blivit lite väl många förluster för Newcastle på sistone. Men att fokusera på själva resultaten väljer vi att undvika, undertecknad har istället hittat ett spännande hörnspel inför lördagen. Newcastles ligamatcher har ett högt snitt på hela 10,4 hörnor/match den här säsongen. Det är främst motståndarna som utgör den största delen av deras höga snitt, det såg vi i mötet mot Chelsea där storklubben skapade hela tio hörnor. Vårt hörnspel har suttit i sex av Newcastles åtta senaste ligamatcher.

Högt hörnsitt

Det är alltså Nuno och hans gäng som reser till Newcastle inför lördagens ligabatalj. Wolverhampton kommer till lördagen med en betydligt bättre känsla än hemmalaget Newcastle United. Wolverhampton har blandat och gett rejält i säsongens ligaspel men på sistone har de positiva resultaten tagit över. Wolves har vunnit tre av deras fyra senaste ligamatcher och stått upp bra mot flera av topplagen.

Men som vi nämnde tidigare är det hörnmarknaden vi fokuserar på inför lördagen. Wolverhampton har likt hemmalaget Newcastle, ett högt hörnsnitt i ligaspelet den här säsongen. Wolverhamptons ligamatcher har ett snitt på 10,5 hörnor/match, vilket är det femte högsta i hela ligan. Både Newcastle och Wolverhamptons snitt är högt över vår hörnlina inför lördagens tillställning. Vårt hörnspel har suttit i åtta av gästernas nio senaste ligamatcher. Deras fembacklinje med wingbacks är en stor faktor till det höga antalet hörnor. Statistiken talar för sig själv när vi väljer att klicka i detta spännande hörnspel!

Speltips.se ger tipset:

Över 8 hörnor hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 24/2 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.