Match: FC Zürich-St. Gallen (Schweiz Ligacupen) | Speltips: Zürich | Odds: 1,85 | Spelstopp: 20:15 | Spelbolag: 10BET

Har hittat en mycket intressant match nere i Schweiz, det är ligacupmötet mellan Zürich och St. Gallen, ett möte mellan två lag vars formkurvor pekar åt helt olika håll. Hemmalaget bär favoritskapet och det med all rätt.

Zürich är väldigt formstarka just nu med Fyra vinster och tre kryss på de sju senaste matcherna, ingen förlust. Desto värre för bortalaget som kommer till den här matchen med tre förluster och ett kryss i bagaget på de fyra senaste matcherna. Dessutom gick man senast mållösa för andra matchen i rad, och som Zürich spelat på sistone blir de en riktigt jobbig nöt att knäcka. Det har varit ganska jämnt i lagens senaste drabbningar, senaste mötet slutade 3-0 till St. Gallens favör och i mötet innan dess tog Zürich en förkrossande 4-0-seger. Det är dock Zürich som har ett stort övertag historiskt sett, med 26 vinster på 49 möten jämfört med St. Gallens 13 vinster.

Jag tycker ettan ser väldigt lovande ut med tanke på formkurvorna hos båda lagen. Till 1,85 måste jag bara hugga. Lycka till vid rygg!