Match: Palermo-Udinese (Serie A) | Speltips: 1X | Odds: 1,55 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: CherryCasino

Palermo och Udinese ställs mot varandra under torsdagskvällen, och det är två lag i stort poängbehov. Jämt möte att vänta?

Palermo ligger på en 19:e plats i tabellen, med endast en seger under hela säsongen. Senast föll man borta mot Roma med hela 4-1, och även dessförinnan förlorade man med 4-1 hemma mot Torino. Nu måste man börja plocka poäng om man inte redan ska börja oroa sig för nedflyttning, man tar emot ett Udinese som inte heller sett bra ut under säsongen. En 16:e plats ligger laget på, och senast tog man tre väldigt viktiga poäng efter 3-1-segern mot Pescara hemma, dessförinnan hade man endast en pinne på fem ligamatcher.

Tycker detta ser väldigt jämt ut. Palermo har haft det ganska lätt för Udinese de senaste säsongerna, med tre segrar och ett kryss på de fyra senaste drabbningarna. Nu är poängbehovet riktigt stort och med kniven mot strupen bör en pinna kunna lösas på hemmaplan, dessutom är Udinese ett väldigt svagt bortalag med tre förluster på fyra bortamatcher under säsongsinledningen, och endast två mål gjorda framåt. Jag plockar 1X-garderingen, lycka till vid rygg!