Match: Hull-Manchester United (Premier League) | Speltips: Zlatan målskytt | Odds: 2,20 | Spelstopp: 18:30 | Spelbolag: LeoVegas

Det blir ett lite annorlunda spel för min del då jag vanligtvis inte brukar spela målskyttspel men jag gör ett undantag. Zlatan är just nu magiskt bra!

Om vi börjar med hemmalaget Hull så är det ett lag som har haft stora problem under försäsongen och dessa har fortsatt ända in på säsongen. Det började under träningslägret där man endast hade 9 (!) skadefria spelare vilket är extremt ovanligt för ett så proffsigt lag. I premiären mot Leciester såg det faktiskt inte heller jättemycket bättre ut på förhand men man chockade och vann tillslut matchen med 2-1, imponerande. I omgång två stod Swansea för motståndet och dessutom på bortaplan för Hull, då trodde de flesta att det skulle bli för svårt för Hull men man vann den matchen också. Nu bör det dock bli rejäl skillnad på motstånd när United kommer på besök, klarar verkligen Hull av att överraska igen? Ytterst tveksamt.

Manchester United går som tåget i Premier League just nu, man har kommit igång väldigt bra och vunnit båda sina matcher. Visserligen har man spelat mot Southampton och Bournmouth men det visar ändå styrka att kunna spela bra mot de sämre lagen. En spelare som är expert på det är ingen mindre än Zlatan som under tiden i Frankrike gång på gång visade prov på det. När övriga laget inte presterade så var det Zlatan som tryckte in de avgörande bollarna som gjorde att laget vann mot bottenlagen. När Zlatan var skadad så blev det väldigt ofta oavgjort eller i värsta fall förlust, det var verkligen tydligt vilken skillnad han gjorde. Jag tror det kan bli en liknande effekt även i United, han är sugen på att jaga målrekord och kommer köra full fart varje match.

Idag möter man Hull som ska vara sämre än United, vi har en Zlatan i målform och dessutom har han tagit över straff/frisparksläggningen. Jag skulle vilja säga att ifall United som lag inte floppar totalt idag så kommer Zlatan med största sannolikhet att göra mål för oss, var så säkra.