Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Dortmund har löst överspelet i fyra av deras fem senaste matcher.

  • Zenit släppte in två mål mot Club Brugge i den första gruppspelsmatchen.

  • Dortmund besitter en oerhört spännande spelartrupp med en grym spets i offensiven.

  • Zenit har löst spelet i fyra av deras fem senaste matcher.

  • Zenit har två raka förluster i bagaget. Det är deras första formsvacka på väldigt lång tid.

Offensiv briljans

Borussia Dortmund spelar sin andra match av det stundande CL-gruppspelet under onsdagen. Den tyska storklubben tar sig an ryska Zenit St. Petersburg hemma på Signal Iduna Park. Det är en viktig afton för Borussia Dortmund eftersom att de förlorade första gruppspelsmatchen mot italienska Lazio. En trepoängare skulle vara av största betydelse för att vara med i kampen om slutspels-avancemang.

Dortmund besitter en oerhört spännande trupp med ofantligt mycket potential. De gulklädda är ett av världens bästa lag, om inte det absolut bästa, på att förädla och utveckla unga talanger. Ett praktexempel på detta är engelsmannen Jadon Sancho som har utvecklats till en av världens största talanger sedan han kom till Tyskland. Nu befinner han sig i toppen av Bundesligas främsta spelare och även ett givet namn i det engelska landslaget. Han har även sällskap av stortalanger som Erling Braut Haaland och Giovanni Reyna som presterat på en väldigt hög nivå under den närmaste tiden. Dortmund besitter en offensiv briljans som heter duga, därmed väljer vi att duka fram överspelet inför onsdagen. Hemmalaget har löst över 2.5 mål i fyra av deras fem senaste matcher. Vi tror att målmaskinen Haaland kommer skapa stora problem för det ryska försvaret!

Tuff uppgift som väntar

Det är alltid en tuff uppgift att ställas mot Borussia Dortmunds offensiva lag. Italienska Lazio lyckades lösa uppgiften och tog med sig en tung 3-1 seger i första gruppspelsmatchen. Samtidigt spelade ryska Zenit St. Petersburg mot gruppens fjärde lag, nämligen Club Brugge. Trots hemmaplan och ett favoritskap inför matchen lyckades Zenit inte upprätthålla de ställda förväntningarna.

Zenit stod för en tafatt insats och det slutade med att Club Brugge bärgade hem segern till Belgien. Det var De Ketelaere som bröt dödläget i matchens sista minut och trepoängaren var ett faktum. Nu ställs Zenit mot ett betydligt tuffare motstånd och oddsen är ju inte på deras sida efter två insläppta mål mot Club Brugge. Ordet målrikt och Zenit har gått hand i hand under den närmaste tiden. Den ryska klubben har löst överspelet i fyra av deras fem senaste matcher och vi tror att denna trenden håller i sig under onsdagen. Med två raka förluster ser gästerna ut att vara i deras första lilla formsvacka på länge, detta anar oråd inför onsdagens batalj.

Speltips.se ger tipset:

Över 2.5 mål hos Coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 26/10 kl 18.21

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.