Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Lazio löser spelet i fyra av de fem senaste

  • Club Brügge löser spelet i fyra av de fem senaste

  • Club Brügge har blandat och gett på hemmaplan i det inhemska seriespelet, där man vunnit tre och förlorat två

  • Ciro Immobile är alltjämt på hugget för hemmalaget och nätade mot såväl Dortmund som Bologna

  • Club Brügge har snittat 2,3 mål framåt per match hemma i det belgiska ligaspelet medan Lazio varit en hel del upp och ner sedan ligastarten

Kommer med tre viktiga poäng i bagaget

Club Brügge spelar i Europas finrum i år igen efter att ha åkt ur i gruppspelet förra säsongen. Här har man dock hamnat i en riktigt tuff grupp i år igen, och det lär mest sannolikt stå mellan belgarna och Zenit i jakten på en tredjeplats. Club Brügge gick segrande i första gruppspelsmatchen mot just Zenit, 2-1 slutade det mötet. Nu växlas det upp rejält dock, tuff drabbning väntar när man tar emot Lazio, ett Lazio som dessutom börjat hitta rätt formmässigt.

Här väljer jag att spela på att båda lagen hittar nätet – ett spel Brügge löser i fyra av de fem senaste. Trots en stark vinst förra veckan i Champions League förlorade man sin ligamatch mot Leuven på hemmagräs, så dagsformen lämnat en hel del att önska. Har svårt att se laget hålla nollan mot Immobile & co, samtidigt som belgarna alltjämt levererar framåt. Brügge har gjort i snitt 2,3 mål per match hemma i Belgien, och prestationen mot Zenit senast var stabil. Lyckas man komma upp i den nivån ska man kunna störa Lazio här.

Hittat formen!

Det var inte mycket som talade för Lazio när man förra veckan rivstartade sin resa i Champions League med stormöte mot Dortmund. Efter en väl genomförd match och ett helt annat spel jämfört med vad man tidigare visat upp gick Lazio segrande med 3-1 och tre ruggigt viktiga poäng inkasserades. Det är första gången på väldigt många år som Lazio når CL, så det blev en extra härlig vinst där. Matchen följdes upp med seriespel hemma i Serie A, där man besegrade Bologna med 2-1. Immobile målskytt i båda dessa matcher, Brügge får helt klart passa sig.

Lazio löser vårt spel i fyra av de fem senaste, likt Brügge. Trots den fina dagsform man kommer med går det inte att bortse från lagets knackiga start på säsongen, där man inte alls övertygat på samma sätt som förra. Kryss mot nykomlingar, fyra insläppta mot Atalanta och tre insläppta mot Sampdoria är inget att skryta med direkt, och jag ser goda möjligheter för Brügge att få utdelning i mötet.

Båda lagen gör mål!

Speltips.se ger tipset:

båda lagen gör mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 26/10 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.