Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Chelsea MÅSTE gå segrande ur denna matchen.

  • Frank Lampard kommer inte tillåta en plattmatch till.

  • Trots smällen senast, så är man klassen bättre än Aston Villa (iallafall på pappret, som jag hoppas visar sig här).

  • Aston Villa går ruskigt starkt och underskattning är inget som kan hända hos hemmalaget.

  • Chelsea har vunnit sex raka matcher mot Aston Villa och är dessutom starka på Stamford Bridge.

Inget annat val

Ruskigt svaga och dåliga Chelsea (från Arsenal senast) åker mot London och sin hemmaplan Stamford Bridge för att ta reda på vad som hände senast. Nu är laget, förhoppningsvis, riktigt revanschsugna och vad passar inte bättre än att få besök av ett tippat bottenlag som inte alls visat den takten hittills. Aston Villa går inte att underskatta och deras start på säsongen är allt annat än i närheten av takterna av ett bottenlag. Här krävs en hög högstanivå från Chelsea för att gå segrande, en högsta nivå som för tillfället är långt borta, men som jag tror man kan nyttja genom revanschlusten.

Man är inte nedslagna, man är bara rejält sårade efter torsken mot Arsenal. Här krävs förändring och var så säkra på att Lampard kommer lösa detta. Flertalet spelare presterade på en alldeles för svag nivå, där ibland nyförvärvet Timo Werner, som inte alls kommer upp i nivå ännu. Jag tror att ändringarna, revanschlusten och allt därtill blir nycklarna för en Chelseaseger här. Man studsar tillbaka och man gör det när det krävs som mest.

Tuff bortamatch

Låt oss imponeras av Aston Villa för en stund. Man ligger alltså på en sjätteplats, en placering före Chelsea, som man dessutom gästar under måndagen. Det här kan bli en säsong att minnas på lång tid och det var längesedan Aston Villa nådde ett såhär bra resultat under en inledning i högstadivisionen. Nu är man där och det tar inte stopp. Aston Villa bara öser på och det är precis därför som Chelsea får ett tufft motstånd i matchen där man skall studsa tillbaka. Man har en klart sämre trupp, det är inget att sticka under stolen med, men oj vad man presterar starkt.

Jack Grealish är en spelare som stuckit ut under succéinledningen. Men det finns mycket mer än så, man har funkat både framåt, men framförallt bakåt än så länge. Defensiven är en del som nycklarna ofta ligger i, kollar bara på Chelseas förbättring i början av säsongen. Trots alla lovord kring dagens gäster, så tror jag att Chelsea inte kan förlora här. Det skall mycket till om man reser hemåt och får nästa smäll efter en sån tankeställare man fick efter Arsenal. Aston Villa skall ha cred, men räcker inte till i det långa.

Speltips.se ger tipset:

Chelsea hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 27/12 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.