Match: Lille-PSG (Ligue 1) | Speltips: PSG | Odds: 1,57 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: 10BET

Lille tar emot de regerande mästarna PSG under fredagskvällen, och det lutar åt en bekväm seger för Emerys mannar som inte har råd att tappa poäng i andra matchen i följd.

Senast ställdes PSG mot Marseille på bortaplan, matchen slutade 0-0 och en pinne borta mot Marseille är absolut inte fy skam, det är dock lagets tredjeplacering som väcker många frågor. PSG har efter tio spelade omgångar “redan” tappat poäng i fyra matcher, två kryss och två förluster, vilket är mycket olikt det PSG vi följt de senaste säsongerna. Förlusten mot Toulouse för fyra omgångar sedan följdes upp med två raka segrar i ligaspelet (och även två raka i Champions League), innan man tappade poäng senast. Viktigt att man plockar en seger här för att börja närma sig ligaledarna Nice, som toppar tabellen med 26 inspelade poäng, sex poäng före PSG.

Lille har haft en hemsk säsongsinledning, det är på slutet som man börjat plocka lite vinster, två vinster på de tre senaste matcherna har det blivit. 10 poäng på 10 spelade matcher är inga fina siffror, och en 16:e plats är inte vad man räknat med. Mot PSG kommer man få det tufft.

Cavani har fått igång målproduktionen, nio mål i ligaspelet hittills har det blivit. Nya kassar här att vänta? Jag plockar PSG som bör vinna den här matchen sju dagar i veckan. Lycka till vid rygg!