Match: Huddersfield-Wigan | (Championship) | Speltips: Under 2,5 mål | Odds: 1,70 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: 10Bet

Kvällens enda match i Championship spelas mellan Huddersfield och Wigan senare ikväll. Ett fint spel på matchen har hittats till dryga 1,70x pengarna..

Huddersfield som dagens hemmalag heter fick en fantastisk start på säsongen och hade serieledningen ett bra tag. Allt eftersom har det dock gått sämre och nu har man trillat ner till en sjätteplats, där man kanske egentligen bör vara. Man har endast plockat en seger på de 6 senaste matcherna och jag tror att det kan bli rätt tufft idag trots att man möter ett av ligans sämsta lag enligt tabellen.

Wigan har haft en otroligt tung säsong såhär långt och ligger för närvarande näst sist i Championship. Det är under all kritik då det är en klubb som ska ligga högre än så och åtminstone vara ett stabilt mittenlag i mitt tycke. Egentligen är man inte så dåliga som tabellen visar, de allra flesta matcher är jämna men man kan inte göra mål. Man har släppt in 19 mål på 17 matcher, vilket är rätt då t.ex Reading som ligger trea i tabellen har släppt in lika många. Tabelljumbon Rotherdam har släppt in 43 mål och laget framför Wigan (Cardiff) har släppt in 30 stycken. Det mest anmärkningsvärda gällande Wigan är att 8 av de senaste 10 matcherna har slutat med under 2,5 mål.

Trots att Wigan ligger näst sist så har man endast släppt in 19 mål bakåt på 17 matcher vilket är ett otroligt lågt snitt. Med tanke på Huddersfield form och med Wigans alla oavgjorda matcher så kan det här bli en relativt jämn tillställning trots allt. Jag testar under 2,5 mål till 1,70x pengarna hos Coolbet då jag gillar spelet skarpt!

Alla nya spelare får även 100% upp till 1500 kr i bonus hos Coolbet