Match: Napoli-Benfica (Champions League) | Speltips: Ö2,5 | Odds: 1,75 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: CherryCasino

Napoli tar emot Benfica i en match som luktar målrik! Båda lagen är i riktigt fin form med fem segrar och två oavgjorda på de sju senaste matcherna. Väldigt öppen match som kan sluta precis hur som helst, avstår från 1X2-marknaden och testar målmarknaden – här är känslan att båda lagen kan sätta varsin kasse eller två.

Som de flesta vet har Napoli inlett säsongen starkt, hemma i Italien har man bjudit på en hel del målrika matcher hittills under säsongen. Det gäller även Benfica, som exempelvis gått över 2,5-linan i tre av de fyra senaste ligamatcherna. Här tror jag på en passande matchbild för överspelet, två lag som båda kommer gå för segern då en förlust vore ödesdiger sett till hur brutalt svår grupp man hamnat i, tillsammans med Dynamo Kiev och Besiktas.

Att Napoli spelar hemma innebär nästan målgaranti, i ligan har det blivit nio mål framåt på tre hemmamatcher. Tror verkligen man kan lösa två-tre mål här, i anfallet väntas Milik ta en startplats och polacken har verkligen levererat målmässigt för sin nya klubb. Nya baljor att vänta? Sen tror jag inte heller portugiserna går mållösa då man har allt att spela om.

Jag testar överspelet till 1,75, ska vi säga 2-1/3-1? Lycka till vid rygg!