Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Örebro har vunnit hela fem av deras sju senaste ligamatcher.

  • BLGM-spelet har suttit i fyra av Häckens fem senaste ligamatcher.

  • Häcken är i stort behov av en trepoängare ifall de ska kunna knipa en Europa-plats. Vilket kommer leda till ett desperat hemmalag vid ett eventuellt underläge i matchen.

  • Örebro har redan säkrat kontraktet och kan spela helt utan press under söndagen.

  • Örebro gjorde två mål mot AIK:s starka försvarsspel i förra omgången.

Tävlar om en Europa-placering

Spänningen ökar i Allsvenskan och nu återstår det bara två ligaomgångar innan säsongen är slut. Vissa lag har fortfarande mycket kvar att spela om och det ser ut att bli en nervkittlande avslutning för flera av dem. Häcken har presterat relativt svagt under den närmaste tiden men klubben är fortfarande med i kampen om de eftertraktade Europa-platserna. Det är främst Häcken och Djurgården som slåss om tredjeplatsen, båda lagen besitter 45 poäng just nu men Djurgården har en bättre målskillnad.

Häcken är ett spelskickligt lag som trivs på Bravida Arenas konstgräs. Där kan laget utnyttja underlaget för att främja sitt snabba anfallsspel. Men Andreas Alms mannar har haft svårt att omvandla täta matcher till trepoängare under de närmaste omgångarna. Det har blivit en aning för många oavgjorda matcher vilket har bjudit in Djurgården till kampen om Europa-spel. BLGM-spelet har suttit i fyra av deras fem senaste matcher – och trots att Häcken är stor favoriter mot Örebro väljer vi att höja ett varningsfinger för gästerna!

Fin form utan press

Gästerna Örebro har däremot ingenting att spela för under söndagen. Klubben har presterat tillräckligt bra för att vila tryggt i mitten av den Allsvenska-tabellen. Örebro har bjudit på höga toppar men likaså djupa dalar och därmed känns deras nuvarande placering väldigt rättvis. Det ska däremot tilläggas att Örebro är endast sex poäng bakom tabellfyran och söndagens motståndare BK Häcken.

Örebro kommer till söndagen med en betydligt starkare form i bagaget. Att spela utan press har visat sig vara en fördel för gästerna under den närmaste tiden. De har vunnit hela fem av deras sju senaste ligamatcher och hittas nu på 39 inspelade poäng. De tog en fin 0-2 seger mot AIK senast trots att de knappt rörde bollen under hela matchens gång. Örebro besitter en farlig offensiv som kan störa samtliga lag i Allsvenskan den här säsongen, Nahir Besara har visat sina kvaliteter och är ett hett namn under nästkommande transferfönster. Vi tror att Örebro får in minst en boll under söndagen, men Häcken måste ta en trepoängare och därmed känns BLGM-spelet som ett bra val!

Speltips.se ger tipset:

Båda lagen gör mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 27/11 kl 11.17

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.