Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Sevilla löser spelet i fem raka ligamatcher

  • Villarreal löser spelet i fem av sina sex senaste ligamatcher

  • Sevilla håller alltjämt tätt bakåt, inte minst på hemmaplan där man endast släppt in fem mål i ligaspelet

  • Sevilla har varit involverade i blott sex mål på fem matcher i La Liga

  • Villarreal löser spelet i sju av lagets åtta senaste matcher sett till både ligaspel och europaspel

Viktiga poäng på spel

Jakten på europaplatserna i La Liga är, och lär förbli, ruskigt jämn. Denna säsongen har vi flertalet lag utöver Barcelona, Real Madrid och Atlético Madrid som på riktigt slåss om en topp-4 placering, då lag som Sevilla, Villarreal och inte minst Real Sociedad ser stekheta ut. Det är därmed enorma poäng på spel när Sevilla och Villarreal drabbar samman under tisdagen, och även om matchen är spännande så tror jag knappast på någon målglad historia. Sevilla håller alltjämt väldigt tätt bakåt, inte minst hemma på Pizjuan.

Det har heller inte sprudlat på målfronten för Sevilla på sistone, faktum är att laget endast bjudit på totalt sex mål under de fem senaste ligamatcherna. Man löser vårt underspel i alla matcher. Endast två mål insläppta under denna perioden – ett mot Real Madrid och ett mot Valladolid. Detta samtidigt som Villarreal inte lyckats producera lika mycket på sistone jämfört med tidigare under hösten. Hade knappast förvånat med en hållen nolla för Sevilla!

Luktar målsnålt

Villarreal har hittills stått för en otrolig säsong och det går ju inte direkt att argumentera emot att Unai Emery gör ett riktigt bra jobb vid rodret. I skrivande stund ligger man placerade på en poängmässigt delad tredjeplats och laget har endast förlorat en ligamatch över femton omgångar – en förlust tidigt på säsongen mot Barcelona. Sevilla står alltså inför en väldigt tuff uppgift i att besegra sitt motstånd här, samtidigt som bortamatch på Pizjuan är allt annat än en enkel uppgift. Räknar med att det blir en jämn tillställning här – målsnålt kryss?

Just målsnåla kryss har varit återkommande resultat för Villarreal på senaste tiden – faktum är att laget spelat 0-0 eller 1-1 i fem av de sex senaste ligamatcherna. Laget var rätt så målglada i början av säsongen men nu har man löst under 2,5-linan i hela sju av de åtta senaste matcherna, då offensiven inte riktigt lyckats producera som tidigare.

Allt talar för en jämn, tillknäppt tillställning här och jag har svårt att se något annat. Fint odds på underspelet!

Speltips.se ger tipset:

under 2,5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 27/12 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.