Match: Augsburg-Bayern München (Bundesliga) | Speltips: BLGM | Odds: 2,37 | Spelstopp: 15:30 | Spelbolag: 10BET

Augsburg ställs mot Bayern München för andra gången inom loppet av tre dagar, och ett spel som måste testas är BLGM-spelet som ligger på skyhöga 2,37.

Lagen möttes för tre dagar sedan i ligacupen och då tog Bayern en 3-1-seger. Att båda lagen gör mål är ett spel som måste testas när lagen drabbar samman i ligaspelet den här gången, tycker Bayern sett lite skakiga ut på sistone trots att man kommer till matchen med tre raka segrar i bagaget. I fyra av lagets fem senaste matcher har BLGM-spelet suttit, och då har man släppt in mål mot Köln, Frankfurt och PSV utöver Augsburg senast, vilket är väldigt ovanligt för att vara just Bayern. För hemmalagets del har BLGM-spelet suttit i de fyra senaste matcherna.

Inte nog med det, med tanke på att båda lagen gjort mål i de fyra senaste drabbningarna (1-3, 1-3, 1-2, 2-1) så är det svårt att inte syna bolagen, som bjuder hela 2,37 på att båda lagen sätter minst en balja var. Det är ett kraftigt överodds som inte alls speglar lagens resultat den här säsongen.

BLGM testas till 2,37, lycka till vid rygg!