Match: Tottenham-Leicester (Premier League) | Speltips: Tottenham | Odds: 1,61 | Spelstopp: 16:00 | Spelbolag: 10BET

Efter fyra raka matcher utan seger för Tottenhams del är det hög tid att man plockar tre poäng i kampen om guldstriden.

Champions League-spelet har ställt till det för båda klubbarna. För Tottenhams del har man hamnat i en riktigt svår grupp, och att kriga på två fronter har tagit väldigt mycket på krafterna, speciellt med tanke på att stjärnan Harry Kane saknas. I ligaspelet har det blivit två raka kryss mot Bromwich och Bournemouth, man är förvisso fortfarande obesegrade men här måste det bli seger om man ska hålla sig fastklämda i tabelltoppen.

För Leicesters del har man gått all-in i Champions League, vilket märks i ligaspelet. En 12:e plats ligger de regerande mästarna på, med endast tre segrar under hela säsongen. Samtliga segrar, eller samtliga poäng till och med, har man tagit på hemmaplan. På bortaplan har det gått betydligt sämre, fyra förluster har det blivit och det är förkrossande förluster. Eller vad sägs om 4-1 mot Liverpool, 4-1 mot United och 3-0 mot Chelsea? Man föll dessutom i premiären mot Hull.

Jag tror starkt på ettan här, Tottenham har revansch att utkräva efter fjolårets hemmaförlust mot Leicester, en förlust som med största sannolik kostade Londonklubben ligaguldet. Lägg därtill Leicesters bedrövliga bortastatistik den här säsongen och vi får en fin etta till ett spelvärt odds. Lycka till vid rygg!