Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Lagen möttes förra veckan, då vann Barcelona med 2-0 på bortaplan.

  • Semifinal och Sevilla är tvungna att stå upp med en stark defensiv, jag tror att matchen speglar sig efter det.

  • Spelet sitter i fyra raka möten mellan lagen.

  • Spelet sitter i tre raka Barcelona-matcher.

  • Spelet sitter i fem av Sevillas sex senaste matcher.

Hittat tillbaka

Barcelonas svaga insats i Champions League var en tillfällighet och nu är laget tillbaka i vinnarspåret. Visst, klassen på PSG är bättre än vad man mött efteråt, men ändå. Sevilla stod som motståndare även förra veckan i lagets viktiga ligaseger och nu väntar en typ av returmöte, fast i Copa del Rey-semifinalen. Barcelona kommer till spel med Lionel Messi i form, tillsammans med många andra formstarka spelare under den inhemska fotbollen. Sevilla är ett svårslaget lag, men förra veckans seger var ett bevis på att det finns något liv i Barcelona trots allt.

Nu väntar Copa del Rey och jag förväntar mig en tight match och allt annat än något som drar ifrån målmässigt. Sevilla kan stå emot vid en bra dag och jag tror att man kommer prioritera försvarsspelet i den här matchen och förlita sig på omställningsspelet mot Barcelona, det är deras enda chans att avancera enligt mig.

Tuff bortamatch

Som jag har förstått det är det endast ett möte i Copa del Rey-semifinalerna, uppdatera mig om jag har fel efter allt sökande. Men isåfall är det enda mötet i Barcelona på Camp Nou och det ger givetvis Barcelona, trots utan publik, en liten fördel. Sevilla förlorade mot Barcelona på hemmaplan senast och söker revansch här. Jag tror och hoppas på att man gjort läxan och att man står upp på ett liknande, eller bättre sätt i defensiven här. Det här är en match som man utan tvekan kan skrälla i och det hade nog inte förvånat speciellt många om Barcelona blir av med ytterligare en titel den här säsongen.

Sevilla håller den här matchen i liv länge och jag tror att vi bjuds på en tight, spännande och målsnål match under onsdagens semifinal. Vilka som avancerar? Inga kommentarer – vi klickar istället under 3,5 mål i matchen.

Speltips.se ger tipset:

Under 3,5 mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 2/3 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.