Till Supertipset

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • United är obesegrade i de 14 senaste matcherna, tio har slutat i seger.

  • United har vunnit de två senaste inbördesmötena.

  • Bortalaget har nu endast tre poäng upp till Europaplatserna.

  • Martial är i fin form och noterades för tre mål i senaste ligamatchen.

  • United har vunnit fyra av de sex senaste matcherna.

Sex poäng ner

Graham Potter och hans mannar har gjort det bra sedan omstarten av ligan. I första matchen vann man hemma mot ett skadedrabbat Arsenal, i senaste matchen fick man med sig en poäng borta mot Leicester. På dessa två matcher har man med andra ord spelat in fyra oerhört viktiga poäng, dessa poäng gör att man nu har sex poäng ner till nedflyttning. I och med den fina omstarten ser det väldigt ljust ut, man har skapat en lucka till konkurrenterna i botten.

Sedan årsskiftet har det gått lite trögt för Potter, endast en match har han lyckats vinna för Brighton på tolv försök. Inför den kommande avslutningen av säsongen väntar ett tufft spelschema med bland annat Liverpool och Manchester City. För att man ska bibehålla luckan ner till konkurrenterna och få tillhöra det engelska finrummet även nästa säsong krävs det att man presterar på topp. Under tisdagen väntar ett formstarkt United där jag tror man får det tufft.

Går för Europa

Under den senaste perioden har det varit lättare steg till jobbet för Ole Gunnar Solkjaer. Efter en lysande start med United som tränare gick det desto sämre, en tuff period och väldigt många tryckte på att norrmannen inte skulle få behålla sitt jobb. Om vi nu blickar tillbaka till januari så var det senaste gången United förlorade en match och är obesegrade i 14 matcher där tio har slutat i vinst. Norrmannen är nu inte lika ifrågasatt och United befinner sig i en fin form.

I United-lägret just nu har vi fått se en Pogba som tillför mycket spelmässigt, en Fernandes som verkar vara en succevärvning och en Martial i målform. I skrivande stund har man tre poäng upp till Europa League-platsen och fem poäng till Champions League-platserna. Ett avstånd som absolut är möjligt att ta in under de sista sju omgångarna. Spelet vi väljer under tisdagen är att United vinner matchen och reser hem med tre poäng. Vi kan förvänta oss ett United som utnyttjar fina passningsfötterna hos framförallt Fernandes och Pogba för att servera Martial och Rashford.

Speltips.se ger tipset:

Manchester United vinner hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 29/6 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.