över 2,5 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 29/9 kl 14.00

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Ciro Immobile, som vann skytteligan och guldskon förra säsongen, inledde med nättrassel i första omgången

  • Atalanta bjöd på målfest i första omgången, 4-2 mot Torino

  • Senast lagen möttes slutade matchen 3-2 till Atalanta, och dessförinnan 3-3

  • Atalantas offensiv fortsätter ösa in mål, man slog målrekord i Serie A förra säsongen och ser fortsatt glödheta ut

  • Spelet sitter i sex av de nio senaste inbördes

Inledde med seger

Lazio kämpade på uppe i toppen av Serie A förra säsongen men avslutningen blev inte riktigt som man tänkt sig. Med 78 poäng hamnade man till sist på en fjärdeplats, vilket visserligen betyder spel i Champions League, men man är nog inte riktigt nöjda ändå. Framgångarna nåddes mycket tack vare anfallaren Ciro Immobile som fullkomligt öste in mål från säsongens början till slut, där italienaren slutade som både skyttekung i Serie A samt vinnare av guldskon.

Lazio inledde på bästa möjliga sätt med seger och hållen nolla mot Cagliari i första omgången, 2-0 slutade det mötet. Immobile hamnade, inte allt för förvånande, i målprotokollet och lär utgöra ett stort hot för Atalanta här. Att döma av de senaste gångerna dessa lagen stött på varandra väntar en svängig match där lagens respektive offensiver presterar.

En otrolig offensiv

Det är alltjämt fartfylld, underhållande fotboll på agendan när Atalanta spelar fotboll. Annorlunda blev det inte häromdagen när laget spelade sin första match i Serie A för säsongen, där man till slut lyckades hämta tre poäng mot Torino. Atalanta låg under till en början med kunde senare gå till halvtidsvilan med en ledning på 3-2, något man senare utökade i andra halvlek till 4-2. En härlig start på säsongen och verkligen inte några siffror som förvånar. Atalanta slog ju målrekord i italienska högstadivisionen förra säsongen då man producerade hela 98 (!) mål framåt. Här lär man briljera offensivt även mot Lazio, så som man alltid gör. Har svårt att se något annat.

Tycker oddset på överspelet är väldigt generöst med tanke på vilka lag som drabbar samman samt hur man startat säsongen. När lagen möttes i somras bjöds vi på målfest där Atalanta gick segrande med 3-2, och dessförinnan spelade man oavgjort 3-3. Ser vi till de nio senaste inbördes mötena har man löst spelet i sex av dessa, allt som oftast med god marginal.

Speltips.se ger tipset:

över 2,5 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 29/9 kl 14.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.