Match: Ängelholm-Sirius (Superettan) | Speltips: Sirius -1,5 | Odds: 1,86 | Spelstopp: 18:00 | Spelbolag: Bethard

Vänder blickarna mot Superettan när ett Ängelholm i full kris tar emot suveräna ligaledarna Sirius i en match som bara kan sluta på ett sätt.

Det råder fullkomligt kaos i Ängelholm just nu. På planen går det väldigt dåligt med elva förluster på 16 matcher. Som om det sportsliga kaoset inte vore nog så har klubben hamnat i en djup ekonomisk kris där situationen inte längre verkar hållbar. Spelarlöner har inte kunnat betalas ut, trots att de flesta spelare redan i mars gick med på att sänka sina löner med 20%, annars fick de helt enkelt leta efter en ny klubb. Klubben hade idag ett krismöte. Dessutom saknas två av lagets bästa spelare på grund av avstängning.

Sirius då? Frid och fröjd. Och ligaledning då. Oddset på Sirius, som låg på 1,90, ligger nu på ynkliga 1,27. Nej här kommer det bli en överkörning. Sirius toppar som sagt serien och man har endast förlorat två av 16 spelade matcher. Laget spelar en riktigt fin och underhållande offensiv fotboll, anfallaren Dragan Kapcevic är glödhet just nu och spottar in mål på löpande band. Moses Ogbu är åter i klubben efter en sejour i Jönköping, även han en målskytt av rang. Här finns inget annat än en storseger på kartan, står det 0-2/0-3 tidigt kan detta rinna iväg. Jag säger 0-4 och för den med större juveler finns det handicap -2 till 3.00 gånger pengarna. Jag tar dock det säkrare alternativet och spelar att Sirius vinner med två mål. Lycka till!