Match: Trelleborg-Dalkurd (Superettan) | Speltips: Dalkurd DNB | Odds: 1,68 | Spelstopp: 16:00 | Spelbolag: Bethard

Mer superettan-fotboll när Trelleborg tar emot Dalkurd, som verkligen överraskat de flesta och som nu har Allsvenskan i sikte.

Dalkurd i Allsvenskan, vilket dröm det är. En dröm som snart faktiskt kan bli verklighet. Laget ligger på en fjärdeplats med tre poäng upp till AFC på kvalplatsen och fem poäng upp till Halmstad på andraplatsen. Grejen med detta Dalkurd är att de spelar med ett sådant självförtroende som inget annat lag i serien spelar med. Lagandan är på topp, det är en vi-mot-alla-mentalitet i laget och spelarna bokstavligen krigar för varandra. Ett underbart lag att skåda under denna säsong. Dalkurd har endast förlorat tre matcher under säsongen, av 16 spelade matcher. Mycket imponerande.

Trelleborg har jag ärligt talat inte följt så värst mycket under säsongen, laget befinner sig på en sjundeplats i tabellen och lär nog vilja vara med och nosa i toppen. Man ligger fyra poäng bakom Dalkurd. Här går jag enbart på känsla, en känsla som säger att Dalkurd oavsett motstånd eller hinder kommer att gå för tre poäng. Den allsvenska drömmen måste bli verklighet. 2.45 på raka tvåan är spelvärt men jag säkrar upp med att spela Dalkurd draw-no-bet, det vill säga pengarna tillbaks vid oavgjort till 1,68. Lycka till vid rygg!