Match: Everton-Crystal Palace (Premier League) | Speltips: Everton | Odds: 1,72 | Spelstopp: 21:00 | Spelbolag: CherryCasino

Everton tar emot Crystal Palace hemma på Goodison Park, och man siktar på att ta sig tillbaks på vinnarspåret efter två raka nederlag.

Everton har inlett säsongen starkt, man befinner sig på en femteplats i tabellen och spelet har sett riktigt bra ut. Efter fem raka utan förlust kom den första förlusten i ligan senast mot Bournemouth, en match man dominerade större delar av och visst kunde det blivit minst en poäng om man satt något av alla lägen man fick. Dessförinnan hade man även förlorat i ligacupen mot Norwich med 2-0 på hemmaplan, dock spelade man med en ganska reservbetonad startelva. På hemmaplan är man ruskigt starka och jag tror man tar sig tillbaks på vinnarspåret här när Palace kommer på besök.

Crystal Palace har inlett säsongen helt okej med tre vinster, en oavgjord och två förluster på de sex inledande matcher. Tror dock att Everton med Lukaku i spetsen blir en för svår nöt att knäcka, speciellt på Goodison Park.

Everton spelas till 1,72, lycka till vid rygg!