Match: Vancouver-Seattle (MLS) | Speltips: X2 | Odds: 1,70 | Spelstopp: 02:00 | Spelbolag: CherryCasino

Nattspel nummer två kommer här och det är dessutom ett riktigt fint sådant, häng på vettja!

Hemmalaget Vancouver ligger näst sist i den mycket jämna tabellen och saknar 7 poäng för att ta sig upp till slutspelsplatsen. Man har en helt okej form med lite blandade resultat men överlag ändå helt okej då man inte förlorat jättemånga matcher man samtidigt heller inte vunnit överdrivet många. Något som är värt att nämna är att man är seriens absolut sämsta hemmalag och spelar rätt ofta oavgjorda matcher. En annan sak är att nattens lag mötte varandra så sent som får en dryg månad sedan och där vann Seattle enkelt trots att resultatet endast skrevs till 1-0 men man kontrollerade matchen fullständigt.

Bortalaget Seattle ligger några poäng före dagens moståndare och poängen inatt kan bli avgörande för framtiden om man ska ta sig vidare eller inte. Det är väldigt jämnt tabellmässigt och vid förlust ikväll så blir läget genast mycket tuffare trots att det ser ljust ut just nu. Laget har just nu tre raka segrar och två av dessa segrar har tagits mot lag som ligger före i tabellen, Galaxy och Chicago. Man har dessutom endast en förlust på de elva senaste matcherna och ser just nu riktigt starka ut efter att ha startat serien bedrövligt dåligt.

X2 ger 1,70x degen vilket är riktigt bra i mina ögon med tanke på hur det såg ut senast när lagen möttes samt att Seattle har en väldigt fin form sedan en lång tid tillbaka. Utöver det så är även Vancouver seriens absolut sämsta hemmalag. Denna ska bara sitta!