Match: Odd-Brann (Tippeligaen) | Speltips: Odd| Odds: 1,75 | Spelstopp: 17:59 | Spelbolag: Bethard

Det blir ännu en norsk match idag, svårt att hålla sig ifrån norska ligan när det gång på gång bjuds på klockrena matcher där. Denna gången är det Odd-Brann som drabbar samman och jag har hittat fin statistik som visar hur det troligtvis kommer gå ikväll.

Hemmalaget Odd tycker jag ser riktigt bra ut faktiskt, på de nio senaste hemmamatcherna har man vunnit 8 av dessa. Då har man bl.a slagit Strömsgodset och innan dess Rosenborg samt flera andra väldigt bra lag. I ligan ligger man på en andra plats skuggande bakom just Rosenborg och det lär vara ett laddat lag som kliver ut hundra procent fokuserade till matchen.

Bortalaget ligger placerade fyra poäng bakom Odd, Brann är riktigt vassa på hemmaplan och har vunnit nästintill alla matcher man spelat där. På bortaplan ser det desto sämre ut, på de senaste nio bortamatcherna har man förlorat hela sex stycken vilket är på tok för dåligt för ett topplag.

När Odd spelar på hemmaplan mot ett värdelöst bortalag så väljer jag helt klart att spika 1:an till 1,75x degen. Förutom det har Brann historiskt sett haft svårt för Odd på bortaplan och de senaste två mötena här har slutat med seger för Odd. Detta bör Odd klara av utan problem!