Match: Köpenhamn-Astra (Champions League-kval) | Speltips: Köpenhamn -1 | Odds: 1,86 | Spelstopp: 19:45 | Spelbolag: Bethard

Efter 1-1 i första mötet är det dags för returmötet när Köpenhamn tar emot Astra i CL-kvalet.

1-1 var ett bra resultat för Köpenhamn på bortaplan, nu återstår det bara att knyta säcken på hemmaplan för danskarnas del. Och det är jag säker på att man lyckas göra, bekvämt dessutom. Köpenhamn är ett par klasser bättre än motståndarna. Hemma i Danmark kör man över ligan, som man ofta brukar göra. Tre matcher, tre vinster och 11-0 i målskillnad. Överlägsenhet kallas det. För Astras del har man inlett knackigt i ligan med enbart en poäng på de två inledande matcherna, och 1-4 i målskillnad. Till matchen kommer Köpenhamn med fullt manskap, inga skador eller avbräck. I senaste kvalrundan körde man över Crusaders med hela 9-0.

Nej här är det verkligen rätt favorit och jag förstår det låga oddset på Köpenhamn, 1,28. På hemmaplan ska man vinna mot detta motstånd med ett par bollar, då Astra är laget som dessutom måste anfalla kommer det uppstå en hel del kontringsmöjligheter för danskarna. På bortaplan var Köpenhamn det bättre laget och då är man ett erkänt starkt hemmalag. Jag spelar Köpenhamn -1, det vill säga att danskarna måste vinna med minst två mål, till fina 1,86.