Match: Liberec-Admira (Europa League) | Speltips: Över 2,5 mål | Odds: 1,75 | Spelstopp: 18:00 | Spelbolag: Bethard

Det blir alltså en andra kval-rek för mig idag, var först inne på Sverige damer i halvtid men tyckte att 1,55 inte var tillräckligt bra för att spela på. Men om ni söker ett spel till en dubbel eller liknande så kan jag absolut rekommendera det spelet, Sverige SKA vara ett par snäpp vassare än Sydafrika.

Sett till oddset så ska hemmalaget Liberec vara klart bättre här men det såg man verkligen inte i det första mötet mellan lagen som slutade 1-2. Då var det faktiskt Admira som flera gånger under matchen pressade Liberec och skapade fler målchanser samt farliga lägen än vad Liberec gjorde. Trots det blev det alltså förlust men jag tror man har bra chans på att återigen få till en jämn match och det förvånar mig ifall inte Admira gör minst ett mål.

Liberec är nog om man kollar truppen det bättre laget men att man får endast 1,60x på hemmaseger tycker jag är på tok för dåligt. Det är mycket jämnare än vad oddset visar, iallafall om man kollar på hur den förra matchen såg ut.

Då matchen känns såpass jämn och för att jag dessutom inte har någon jättekoll på lagen så testar jag istället målmarknaden där över 2,5 mål känns som ett bra spel här. Det finns intressant statistik på de båda lagen när det gäller mål och förra matchen mellan lagen slutade som sagt med över 2,5 mål.

Liberec: 16 av de 20 senaste matcherna har slutat med över 2,5 mål.

Admira: 15 av de senaste 20 matcherna har slutat med över 2,5 mål.

Det är alltså två lag som i sina ligor och i Europa släpper in en del mål men samtidigt gör man nästan alltid minst ett mål. Nu är det returmöte och Admira måste gå framåt för att ha chans att ta sig vidare vilket öppnar upp bakåt för kontringar från Liberec. Över 2,5 mål känns väldigt bra till 1,75x hos Bethard!