Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Storstjärnan Ciro Immobile missar onsdagens match. Det är lagets främsta spelare som i princip bär hela Lazios målproduktion på sina axlar.

  • Zenit har endast släppt in sex mål på deras sex hemmamatcher i ligaspelet.

  • Zenit har fått sig en tuff start i CL-gruppspelet. Vi tror att hemmalaget kommer prioritera försvarsspelet under onsdagskvällen.

  • Lazio gjorde endast ett mål mot Club Brugge när Immobile saknades.

  • Detta är första gången dessa två klubbarna drabbas samman. Vi tror på en försiktig matchinledning där lagen analyserar varandras spel.

Fokus på defensiven

Onsdagen är kommen och det är Champions League som står på agendan hela kvällen. Vi riktar blickarna mot grupp F där ryska Zenit St. Petersburg tar sig an gruppettan Lazio. Dessa två lagen har spelat vars två matcher i det stundande Champions League-gruppspelet, men deras resultat har varit som dag och natt. Hemmalaget Zenit St. Petersburg har fått sig en väldigt tuff start på gruppspelet och det ska mycket till för att laget ska knipa en slutspelsplats.

I skrivande stund befinner sig hemmalaget längst ner i grupp F med noll inspelade poäng. Det har alltså blivit två raka förluster i Champions League den här säsongen. Trots deras enorma dominans i den ryska högstaligan verkar spelet låsa sig i den berömda CL-turneringen. En nervositet tillsammans med ett tuffare motstånd har lagt grunden till lagets svaga gruppspel. Men det finns fortfarande tid för att vända den negativa trenden. Vi tror att Zenit kommer vilja sätta försvarsspelet i onsdagens match mot gruppettan Lazio. Zenit har endast släppt in sex mål på deras sex hemmamatcher i ligaspelet den här säsongen. De kan även pusta ut en aningen med tanke på att Lazios målmaskin missar onsdagens möte.

Storstjärnan missar matchen

Det är alltså den italienska storklubben Lazio som kommer på besök under onsdagskvällen. Matchen spelas på Gazprom Arena och gästerna har en ypperlig chans att öka avståndet ner till resterande lag i gruppen. Det är nämligen så att konkurrenterna Club Brugge och Borussia Dortmund möts vilket betyder att något av lagen kommer tappa poäng under onsdagen.

Men ett tufft besked vilar över Lazio, det är nämligen så att laget får klara sig utan målmaskinen Ciro Immobile under onsdagskvällen. Det är ett väldigt oönskat spelartapp för gästerna, Immobile är lagets absolut vassaste spelare och han bär i princip hela Lazios målproduktion på sina axlar. Det kommer märkas att skyttekungen är borta, vilket även lägger grunden för vårt målspel i första halvlek. Vi tror att Zenit prioriterar defensiven med tanke på deras svaga start i gruppspelet, samtidigt som gästerna kommer få det betydligt tuffare utan sin storstjärna. Undertecknad klickar i underspelet i första halvlek!

Speltips.se ger tipset:

Under 1.5 mål i första halvlek hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 3/11 kl 15.20

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.